Het is officieel: OnePlus 5 wordt op 20 juni onthuld, evenement in Amsterdam

Het is eindelijk officieel: de OnePlus 5 zal op 20 juni worden onthuld middels een livestream. Daar blijft het echter niet bij, want er komt op 21 juni ook een pop-up evenement in Amsterdam.

OnePlus 5 wordt op 20 juni onthuld

OnePlus CEO Carl Pei heeft het dan eindelijk officieel bevestigd: de OnePlus 5 wordt op 20 juni onthuld, om 18:00 Nederlandse tijd.

We wisten al dat de langverwachte opvolger van de OnePlus 3T deze zomer uit zou gaan komen. Geruchten wezen op een lancering op 15 juni, maar blijkbaar moeten we dus nog iets langer geduld hebben.

Pop-up evenement in Amsterdam

Je kunt meer over de lancering lezen op deze website. Naast de livestream zal OnePlus ook een aantal pop-up evenementen houden in grote steden, waaronder ook Amsterdam. Aan de Bilderdijkstraat zal op 21 juni om 18:00 een speciale pop-up shop opengaan.

OnePlus 5 onthulling

Daar kun je niet alleen als eerste met de OnePlus 5 aan de slag gaan, maar ook exclusieve spulletjes bemachtigen. Wat dat precies in gaat houden is nog niet bekend. Wel belooft de website dat je er ook al het high-end toestel aan kunt schaffen.

Verder komen er pop-up evenementen in New York, Londen, Parijs, Berlijn en Kopenhagen. Het is nog niet bekend hoe lang die evenementen precies gaat duren, dus houd de eerdergenoemde website in de gaten.

OnePlus 5 specificaties

Naar verwachting krijgt de OnePlus 5 een 5.5-inch full hd scherm. Het high-end toestel wordt aangedreven door de Snapdragon 835, in combinatie met 6GB of 8GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant van de OnePlus 5 zit waarschijnlijk een dubbele 16MP camera.

OnePlus 5 Android O

De cameramodules zijn ontwikkeld in samenwerking met DxO, zo bevestigde OnePlus CEO Carl Pei vorige maand. Selfies kunnen ook met een 16MP camera genomen worden. Een 3300 mAh batterij maakt het pakketje af.

Kan OnePlus opnieuw een van de beste smartphones van het jaar afleveren? Dat gaat vooral van het prijskaartje afhangen. Men verwacht namelijk dat het nieuwe toestel een stuk duurder wordt dan zijn voorgangers.

We gaan het allemaal dus ontdekken op 20 juni. Ben jij er ook bij op 21 juni? Meld je alvast aan op de website van OnePlus, en wie weet zien we je daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters