Gelekte verpakking en poster OnePlus 5 verklappen onder andere batterijcapaciteit

De vermeende verpakking en een promotieposter voor de OnePlus 5 zijn opgedoken. De verpakking lijkt de aanwezigheid van een dubbele camera te bevestigen, waar de poster de batterijcapaciteit van het toestel onthult.

Gelekte verpakking OnePlus 5 bevestigt dubbele camera

OnePlus betrekt regelmatig zijn publiek bij de lancering van zijn nieuwe toestellen. Zo heeft het bedrijf meer dan een maand voor de onthulling van de OnePlus 5 al bevestigd hoe het toestel heet en dat het eraan komt. Ook weten we al dat het model aangedreven wordt door de Snapdragon 835 en dat de camera in samenwerking met DxO wordt ontwikkeld.

Zo houdt het Chinese bedrijfje de hype in stand met een minimaal marketingbudget. Eerder deze week vroeg OnePlus bijvoorbeeld zijn fans om te kiezen tussen verschillende mogelijke verpakkingen voor de OnePlus 5. Helaas heb je daar een Weibo-account voor nodig. Weibo is het grootste sociale netwerk in China.

OnePlus 5 dubbele camera

Er is nu een foto gelekt van de vermeende verpakking van de OnePlus 5. Daarop valt de tagline van het nieuwe toestel te lezen: “Dual Camera. Cleare Pictures.” Daarmee lijken eerdere geruchten dus bevestigd te worden. De OnePlus 5 heeft een dubbele camera. Althans, als deze foto legitiem is.

Volgens Android Authority is het een betrouwbare bron, die ook een tweede tagline heeft gelekt: “Focus on what matters.” Het is dus duidelijk dat de camera een belangrijk onderdeel van de reclamecampagne voor de OnePlus 5 gaat worden.

Gelekte poster OnePlus 5 onthult batterijcapaciteit

Over reclamecampagnes gesproken: er is op Weibo een vermeende poster voor de OnePlus 5 opgedoken. Op de poster valt te lezen dat het toestel een 3300 mAh batterij krijgt. Dat is iets minder dan de OnePlus 3T (3400 mAh), maar wel een flinke stap vooruit ten opzichte van de OnePlus 3 (3000 mAh).

OnePlus 5 batterijcapaciteit

Het verschil valt nog alles mee, zeker nu OnePlus CEO Pete Lau heeft bevestigd dat de OnePlus 5 het dunste vlaggenschip wordt. Fans waren bang dat OnePlus op de batterijcapaciteit zou bezuinigen om het toestel nog dunner te maken. Geef ons maar een grotere batterij in plaats van een dunner toestel!

Zeker in combinatie met de zuinigere Snapdragon 835 moet een 3300 mAh batterij meer dan genoeg zijn. Bovendien zorgt Dash Charge ervoor dat je toestel snel weer opgeladen is. Neem de batterijcapaciteit echter voorlopig met een flinke korrel zout. Waar de lekker van de verpakking een goede reputatie heeft, is de bron van de poster anoniem. We wachten geduldig af tot 15 juni. Dan wordt naar verwachting de OnePlus 5 onthuld.

Bronnen: weibo, AndroidAuthority

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters