OnePlus 5 met dubbele camera en geen antennelijnen duikt op

Een gelekte foto toont de strakke achterkant van de OnePlus 5. Gaat de ambitieuze smartphonefabrikant dit jaar opnieuw indruk maken?

OnePlus werkt samen met DxO

Vorige week onthulde een OnePlus medewerker dat het bedrijf samenwerkt met DxO om de camera van de OnePlus 5 te verbeteren. DxO staat bekend om zijn recensies van smartphonecamera’s, met een ranglijst als resultaat.

OnePlus 5 geruchten

Lang niet iedereen is fan van de manier waarop de website camera’s recenseert. Dat neemt echter niet weg dat een dergelijke samenwerking het toestel er waarschijnlijk beter op maakt.

OnePlus slaat de OnePlus 4 over omdat vier een ongeluksgetal is in China. De fabrikant heeft de naam van het toestel al bevestigd. Naar verwachting zal de high-end smartphone volgende maand worden aangekondigd.

Gelekte foto OnePlus 5

Maar hoe gaat de OnePlus 5 eruit zien? Gelekte renders en foto’s spreken elkaar continu tegen. Dat geldt ook voor deze zojuist opgedoken foto. Dit keer heeft het toestel opnieuw een dubbele verticale camera, maar dan met een flash ertussen.

OnePlus 5

De achterkant ziet er slick uit. Dat komt vooral door het gebrek aan antennelijnen. Bovendien heeft OnePlus blijkbaar genoeg ruimte aan de voorkant om daar de vingerafrukscanner te implementeren.

Het zou zomaar kunnen dat dit het uiteindelijke design van de OnePlus 5 is. Voor dat soort conclusies zullen we echter de onthulling moeten afwachten, die hopelijk volgende maand al plaats vindt. Het bedrijfje heet in ieder geval bevestigd dat het toestel deze zomer wordt gelanceerd.

Qua specs verwachten we een 5.5-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920. Het toestel wordt aangedreven door de krachtige Snapdragon 835, in combinatie met 6GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen.

Naar verluidt komt er ook een model met 8GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen. Zowel aan de voor- als achterkant van het toestel zit een 16MP camera.  We zijn erg benieuwd hoeveel het high-end model gaat kosten. Op naar juni!

Bron: weibo via DroidHolic

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters