WANT geeft de limited edition OnePlus 5 JCC+ weg: zo maak je gratis kans

We geven de zeer exclusieve OnePlus 5 JCC+ weg, ter waarde van 559 euro! Het high-end toestel van OnePlus weet indruk te maken, maar met deze speciale uitvoering doet de ambitieuze fabrikant er nog een schepje bovenop. 

Doe mee en win de OnePlus 5 JCC+

OnePlus blijft jaar op jaar knallen. Dit jaar maakte de ambitieuze fabrikant indruk met de OnePlus 5, een betaalbaar toestel dat de strijd aan gaat met andere high-end smartphones. Qua specificaties hoeft het toestel niet onder te doen voor de concurrentie. Met de Snapdragon 835 en 8GB aan werkgeheugen is de OnePlus 5 qua pure paardenkracht het toppunt als het om Android gaat.

Voeg daar een zeer kale versie van Android aan toe, en je hebt een toestel dat qua gebruikservaring zelfs soepeler is dan de Samsung Galaxy S8. En dat voor maar iets meer dan vijfhonderd euro! Onlangs deed de Chinese fabrikant er nog een schepje bovenop met de OnePlus 5 JCC+. Het gaat om een limited edition die in samenwerking met de Franse modeontwerper Jean-Charles de Castelbajac is ontworpen.

OnePlus 5 JCC+

De kans is groot dat die naam je bekend voorkomt. Hij ontwierp eerder voor grote artiesten zoals Beyoncé en Lady Gaga. Hij staat vooral bekend om zijn onconventionele ontwerpen. Oftewel: lekker speels en met veel felle kleuren. Ook OnePlus probeert zijn vakgebied op te schudden, dus het is een match made in heaven.

De OnePlus 5 JCC+ is zeer exclusief verkrijgbaar. Op dit moment nog alleen in specifieke kledingwinkels, maar vanaf 2 oktober kun je ook op OnePlus.net terecht. Gelukkig hebben we goed nieuws voor je: we geven een exemplaar weg. De winnaar krijgt gratis en voor niets het indrukwekkende toestel op zijn deurmat.

OnePlus 5 JCC+

Wat je daarvoor moet doen? Vrij weinig. Like de Facebook-pagina van WANT en vertel ons onder deze video waarom jij de OnePlus 5 JCC+ moet winnen. Maandag 2 oktober kiezen we vervolgens een winnaar uit. Succes!

Klik hier om mee te doen en de OnePlus 5 JCC+ te winnen!

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters