Gelekte mail onthult lanceerdatum OnePlus 5

OnePlus gaat naar verwachting volgende maand de OnePlus 5 onthullen. Een gelekte interne mail lijkt nu de specifieke lanceerdatum te bevestigen.

OnePlus 5

We kijken allemaal uit naar de lancering van de OnePlus 5. OnePlus is allang geen nieuwkomer meer. De goedkope high-end toppers van de Chinese fabrikant gaan als zoete broodjes over de digitale toonbank.

OnePlus 5

Vorig jaar wist de OnePlus 3T indruk te maken. Het toestel had dezelfde chipset als de populairste vlaggenschepen van dat moment, maar voor bijna de helft van de prijs. Bovendien zorgt de kale software ervoor dat het toestel zeer stabiel en snel is.

Daarom werd het toestel door meerdere publicaties bestempeld als beste smartphone van het jaar. Kan de OnePlus 5 deze zomer de lat nog hoger leggen? Op papier in ieder geval. OnePlus heeft al bevestigd dat het toestel wordt aangedreven door de Snapdragon 835.

Snapdragon 835 dia slide Samsung Galaxy S8

Dat is de chipset die je ook in peperdure high-end toestellen zoals de Samsung Galaxy S8, de Sony Xperia XZ Premium en de HTC U11 vindt. Hangt OnePlus er opnieuw zo’n aantrekkelijk prijskaartje aan?

Lanceerdatum gelekt

Dat gaan we naar verluidt op 15 juni ontdekken. GizmoChina heeft een interne email van OnePlus bemachtigd waarin 15 juni als lanceerdatum wordt genoemd.
OnePlus 5

In de mail worden afspraken voor een promotieactie besproken. OnePlus heeft eerder al bevestigd dat het toestel in de zomer zou worden gelanceerd, maar tot nu hebben we nog geen specifieke datum voorbij zien komen.

OnePlus 5

Neem dit soort leaks altijd met een flinke korrel zout, maar de kans is groot dat 15 juni echt de lanceerdatum wordt. Sterker nog, de kans is aanwezig dat OnePlus deze mail met opzet heeft gelekt.

Net als elke andere grote smartphonefabrikant maakt OnePlus geregeld gebruik van gelekte foto’s en documenten om zijn nieuwe toestellen te teasen. Op naar 15 juni dus!

Bron: GizmoChina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Steffexx -

    Ik ben benieuwd! Ik zit al een tijdje rond te kijken nu dat ik vind dat de iphones totaal de verkeerde kant op gaan met innovatie. Hopelijk is dit een mooie replacement voor mijn jarenlange iphone verslaving!

Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters