Gelekte mail onthult lanceerdatum OnePlus 5

OnePlus gaat naar verwachting volgende maand de OnePlus 5 onthullen. Een gelekte interne mail lijkt nu de specifieke lanceerdatum te bevestigen.

OnePlus 5

We kijken allemaal uit naar de lancering van de OnePlus 5. OnePlus is allang geen nieuwkomer meer. De goedkope high-end toppers van de Chinese fabrikant gaan als zoete broodjes over de digitale toonbank.

OnePlus 5

Vorig jaar wist de OnePlus 3T indruk te maken. Het toestel had dezelfde chipset als de populairste vlaggenschepen van dat moment, maar voor bijna de helft van de prijs. Bovendien zorgt de kale software ervoor dat het toestel zeer stabiel en snel is.

Daarom werd het toestel door meerdere publicaties bestempeld als beste smartphone van het jaar. Kan de OnePlus 5 deze zomer de lat nog hoger leggen? Op papier in ieder geval. OnePlus heeft al bevestigd dat het toestel wordt aangedreven door de Snapdragon 835.

Snapdragon 835 dia slide Samsung Galaxy S8

Dat is de chipset die je ook in peperdure high-end toestellen zoals de Samsung Galaxy S8, de Sony Xperia XZ Premium en de HTC U11 vindt. Hangt OnePlus er opnieuw zo’n aantrekkelijk prijskaartje aan?

Lanceerdatum gelekt

Dat gaan we naar verluidt op 15 juni ontdekken. GizmoChina heeft een interne email van OnePlus bemachtigd waarin 15 juni als lanceerdatum wordt genoemd.
OnePlus 5

In de mail worden afspraken voor een promotieactie besproken. OnePlus heeft eerder al bevestigd dat het toestel in de zomer zou worden gelanceerd, maar tot nu hebben we nog geen specifieke datum voorbij zien komen.

OnePlus 5

Neem dit soort leaks altijd met een flinke korrel zout, maar de kans is groot dat 15 juni echt de lanceerdatum wordt. Sterker nog, de kans is aanwezig dat OnePlus deze mail met opzet heeft gelekt.

Net als elke andere grote smartphonefabrikant maakt OnePlus geregeld gebruik van gelekte foto’s en documenten om zijn nieuwe toestellen te teasen. Op naar 15 juni dus!

Bron: GizmoChina

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite morgen officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

iPhone X concept

Dit is de iPhone X opvolger van onze dromen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters