OnePlus 5 livestream: zo volg je vanavond live de lancering

Vanavond wordt dan eindelijk de OnePlus 5 onthuld! Je kunt de lancering zelf volgens middels een wereldwijde livestream.

De lancering van de OnePlus 5

Vanavond om 18:00 is ht dan eindelijk zover: OnePlus gaat de OnePlus 5 officieel onthullen. We hebben de afgelopen maanden al van alles voorbij zien komen.

OnePlus 5

Niet alleen in de vorm van geruchten en gelekte informatie. OnePlus hanteerde dit jaar namelijk een opmerkelijke marketingstrategie waarin al van alles over het toestel werd verklapt.

Zo wisten we al een tijdje terug dat het toestel aangedreven wordt door de Snapdragon 835. Dat is dezelfde chipset die je ook in de Samsung Galaxy S8 en de HTC U11 terugvindt.

Ook werd het ontwerp onlangs al onthuld door OnePlus zelf. Gisteren kregen we zelfs een behind-the-scenes video te zien, waarin de OnePlus 5 uitgebreid voorbij kwam.

Toch wordt het vanavond nog spannend. Er zijn namelijk ook enkele dingetjes die we nog niet zeker weten. Hoeveel gaat het toestel bijvoorbeeld kosten?

OnePlus 5 CEO

We weten dat het de duurste OnePlus tot nu toe wordt, maar hoever kan de ambitieuze fabrikant gaan zonder zijn doelgroep uit het oog te verliezen?

Ook is het nog niet duidelijk hoe groot de accu van de OnePlus 5 wordt. Het zijn allemaal vragen die vanavond om 18:00 zullen worden beantwoord.

OnePlus 5 onthulling live volgen met livestream

Het evenement vindt in Beijing plaats, maar gelukkig is er ook een livestream die wereldwijd te volgen is. Je hoeft enkel rondom 18:00 de onderstaande video te openen om de gehele lancering te volgen.

Wil je zo snel mogelijk met het nieuwe toestel aan de slag? Dan zul je morgen naar Amsterdam moeten komen. OnePlus houdt aan de Bilderdijkstraat namelijk een pop-up evenement.

Het toestel is daar te koop, al is de voorraad beperkt. Ook kun je er de OnePlus 5 even uitproberen, wat normaliter niet echt mogelijk is gezien de Android smartphones van het Chinese merk enkel online worden verkocht.

 

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters