‘Vermeend prototype van OnePlus 5 duikt op’

Er is een vermeend prototype van de langverwachte OnePlus 5 opgedoken. Gaat het om het uiteindelijke ontwerp of hebben we met een simpele Photoshop te maken?

OnePlus maakt indruk

Over enkele weken zal OnePlus naar verwachting de OnePlus 5 onthullen. De opvolger van de OnePlus 3T is al bevestigd door de Chinese smartphonefabrikant. OnePlus heeft laten weten dat de langverwachte high-end smartphone nog deze zomer zal worden gelanceerd.

OnePlus 5

De verwachtingen zijn hooggespannen. Met uitzondering van misschien de OnePlus 2 heeft het dochterbedrijf van Oppo continu pareltjes afgeleverd. High-end specificaties en bijna stock Android voor een lage prijs: wie wil dat nou niet?

Natuurlijk zijn er ook wat probleempjes geweest. Sommige exemplaren van de OnePlus One hadden een gelig scherm, de OnePlus 2 moet ontzettend lang op Nougat wachten en de klantenservice is vrij matig.

OnePlus 5 prototype duikt op

Wellicht gaat OnePlus dat allemaal goed maken met de OnePlus 5. Vandaag is er een vermeend prototype van het toestel opgedoken. Het lijkt gewoon om de OnePlus 3T met een verticale dubbele camera te gaan.

OnePlus 5 prototype

Neem dit nieuws dan ook vooral met een korrel zout. Tot nu toe spreken opgedoken renders en schetsen elkaar continu tegen, dus we weten niet hoe het uiteindelijke toestel er eruit gaat zien.

Is dit een simpele Photoshop of lijkt de OnePlus 5 gewoon erg op zijn voorganger? We gaan het hopelijk komende maand ontdekken. De OnePlus 5 heeft naar verwachting een 5.5-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1920.

Het toestel wordt waarschijnlijk aangedreven door de Snapdragon 835, in combinatie met 6GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Daarnaast wijzen geruchten ook op een variant met 8GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen.

Aan de achterkant van het high-end toestel zit naar verwachting een 16MP camera. Ook je selfies kunnen waarschijnlijk met een 16MP camera genomen worden. Het is duidelijk dat de Samsung Galaxy S8 er een geduchte concurrent bij gaat krijgen, hoe het toestel er ook uit gaat zien.

Bron: weibo via MobileXpose

 

 

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters