De OnePlus 3T achterna: OnePlus 5 Soft Gold nu beschikbaar

Na Slate Gray en Midnight Black heeft OnePlus een nieuwe kleur voor zijn nieuwste toestel, de OnePlus 5, uitgebracht. De OnePlus 5 Soft Gold is vanaf vandaag te koop voor 499 euro in de webwinkel van de mobiele fabrikant.

OnePlus 5 Soft Gold

OnePlus plaatste een week geleden een teaser over een nieuwe versie van de OnePlus 5. Ook Amazon India deed een aantal dagen geleden al een duit in het zakje. En vanaf nu is er een einde gekomen aan alle onduidelijkheid: de OnePlus 5 Soft Gold is in de webwinkel van OnePlus beschikbaar.

De OnePlus 5 Soft Gold heeft zoals de naam doet vermoeden een mat gouden afwerking aan de achterkant. Ook heeft Soft Gold als enige OnePlus 5-uitvoering een witte voorkant. De andere twee edities zijn aan de voorkant allebei zwart.

oneplus 5 gold

Qua specificaties is de OnePlus 5 Soft Gold ‘slechts’ in de standaard configuratie te krijgen. Dat betekent dat je de nieuwe versie van de smartphone krijgt met 6GB werkgeheugen en 64GB opslaggeheugen. De telefoon wordt aangedreven door de krachtige Snapdragon 835-processor, die acht Kyro-kernen heeft die maximaal 2,45GHz klokken. Daar betaal je ook bij de OnePlus 5 Soft Gold 499 euro voor, nog altijd een van de betere deals op de high-endsmartphonemarkt.

De OnePlus 3T achterna

Met de release van de OnePlus 5 Soft Gold volgt OnePlus hetzelfde pad als het al met de OnePlus 3T deed. Ook bij het vorige vlaggenschip bracht de Chinese fabrikant eerst een grijze en zwarte variant uit, waarna zij later met een gouden OnePlus 3T kwam. Er ging ook speculatie over een zogenaamde ‘OnePlus 5T’, een geüpgradede versie van de OnePlus 5, maar die is dus voorlopig nog niet aan de orde.

Via: Business Insider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters