‘OnePlus 5 specificaties opgedoken via Oppomart’

De smartphone wereld wacht vol spanning op de lancering van de aankomende OnePlus 5. Volgens bijna alle berichten zal het toestel met indrukwekkende specs komen. Maar dan natuurlijk voor de schappelijke prijzen, die we van de Chinese smartphonemaker gewend zijn. De online winkel Oppomart lijkt er in ieder geval vertrouwen in te hebben. Onlangs is er namelijk alvast een pagina toegewijd aan de smartphone. Bij de vermelding worden uiteraard ook de OnePlus 5 specificaties bekendgemaakt.

 

12 megapixel dual camera setup

Het aankomende OnePlus toestel is aan de achterkant uitgerust met twee 12 megapixel Sony lenzen. De dual-camera setup combineert zoals we weten een RGB sensor met een monochrome sensor. Dit creëert meer levendige en heldere beelden. Aan de voorkant vinden we een 8 megapixel selfie camera.OnePlus 5 specificaties op Oppomart

Snapdragon 835 en UFS 2.1 opslag

Oppomart geeft aan op de site, dat de OnePlus 5 zal komen met een 2.45GHz quad-core Snapdragon 835 processor. Deze wordt gecombineerd met een Adreno 540 GPU.  Omdat het toestel gebruik maakt van de nieuwe UFS 2.1 standaard opslag, kunnen bestanden nog sneller gelezen en geschreven worden van en naar de interne opslag.  Zoals gewoonlijk zal gekozen kunnen worden tussen verschillende opslagcapaciteiten. De OnePlus 5 zal beschikbaar zijn met 64GB of 128GB interne opslag.

3580mAh batterij

De telefoon wordt geleverd met een 3580mAh niet verwijderbare batterij. Deze zou binnen 30 minuten genoeg kunnen opladen om voor de hele dag genoeg energie te hebben. Verder ondersteunt de batterij Dash Charge 2.0, zodat het toestel zelfs tijdens het spelen van zware spelletjes snel blijft opladen.

Android Nougat met Oxygen OS

Verder wordt de OnePlus 5 uitgebracht al draaiend op Android Nougat met daar bovenop het Oxygen OS systeem van OnePlus. Dit brengt gebruikers o.a. een simpel uitziend home scherm met een Quick Settings paneel, waarin van alles naar eigen wijsheid ingedeeld kan worden.

Oxygen OS

Prijs en levering

De OnePlus 5 kan bij Oppomart gekocht worden voor een bedrag van omgerekend 412 euro. Volgens de site zullen de toestellen vanaf begin juni verscheept worden. Helaas is het niet mogelijk onmiddellijk één van de toestellen te bestellen. De site vermeldt namelijk ook dat de OnePlus 5 niet op voorraad is.

OnePlus 5 specificaties op Oppomart misschien placeholder

Als kleine kanttekening moeten we er wel bij vermelden, dat de OnePlus 5 pagina op de Oppomart site een placeholder zou kunnen zijn. Dat houdt in dat de de webwinkel er alvast voor heeft gekozen een pagina aan te maken voor het toestel, zonder over de exacte details te beschikken. Dit zou dus kunnen betekenen dat dit mogelijk niet de uiteindelijke OnePlus 5 specificaties zijn.

Bron: Oppomart

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters