Eindelijk: OnePlus 5 teasers tonen achterkant high-end toestel en onthullingsdatum

Er zijn twee nieuwe OnePlus 5 teasers opgedoken. Naast de achterkant van het toestel wordt ook de vermeende onthullingsdatum getoond.

UPDATE: OnePlus heeft officieel aangekondigd wanneer de OnePlus 5 zal worden aangekondigd, inclusief een evenement in Amsterdam! Lees hier meer.

OnePlus 5 achterkant

Op het Chinese sociale netwerk Weibo is een vermeende teaser voor de OnePlus 5 opgedoken. De naar verluidt officiele teaser toont de achterkant van het high-end toestel. Het valt meteen op dat de meeste gelekte renders het bij het verkeerde eind hadden.

OnePlus 5 achterkant

In tegenstelling tot eerdere renders toont de teaser een OnePlus 5 met een horizontaal gepositioneerde dubbele camera. Bovendien is de module niet in het midden, maar linksboven geplaatst. Daarmee doet de achterkant van het toestel denken aan de iPhone 7 Plus. Terwijl Apple met de iPhone 8 hoogstwaarschijnlijk juist overstapt op een verticale dubbele camera.

Rechts van de cameramodule lijkt zich de LED-flash te bevinden. Ook de antennelijnen vallen op. Die bevinden zich bovenaan aan de linkerkant, en onderaan aan de rechterkant van de OnePlus 5. Neem deze afbeelding vooral met een korreltje zout, maar de kans is groot dat het hier om de real deal gaat.

OnePlus 5 onthullingsdatum

Dat was echter niet de enige teaser die op Weibo is opgedoken. Een tweede gelekte teaser lijkt te bevestigen dat de OnePlus 5 op 20 juni onthuld gaat worden. Een eerder gelekte foto wees op een lancering op 15 juni, maar deze teaser oogt een stuk officiëler. Het blijven echter gelekte afbeeldingen met anonieme bronnen. Neem dit nieuws dan ook vooral met een flinke korrel zout.

OnePlus 5

Naar verwachting heeft de OnePlus 5 een 5.5-inch scherm. Het toestel wordt aangedreven door de Snapdragon 835, in combinatie met 6GB of 8GB aan werkgeheugen en 64GB of 128GB aan intern opslaggeheugen. Aan de achterkant zit dus waarschijnlijk een dubbele camera met twee 16MP-sensoren. Selfies kunnen ook met een 16MP camera genomen worden.

Een 3300 mAh batterij moet het pakketje afmaken. Het toestel draait overigens op Android Nougat, maar consumenten kunnen later dit jaar de update naar Android O verwachten. In dit lijstje kun je checken of jouw toestel de volgende grote update zal ontvangen.

Bron: DroidHolic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. bart-jan -

  wordt wel een beetje gek van schaamteloze reclame door want voor de oneplus,
  all about phones is haar onafhankelijkheid kwijt sinds het over is genomen door want,

  en blijkbaar is er een goede deal met oneplus
  jammer jammer jammmer

   1. bart-jan -

    je krijgt het zo ordinair door je strot gedouwd
    een beetje sponsoring is niet erg,
    maar noem jezelf dan vooral niet onafhankelijk

   2. Mark -

    Ze maken geen reclame ze gaan in op geruchten. Vele geruchten staan ook bij veel andere sites. Het is natuurlijk wat je volgt en je het bekijkt.

  1. Dominick Viëtor -

   Heeft weinig met reclame te maken 😉 De OnePlus 5 is gewoon erg populair op dit moment en er is veel vraag naar de artikelen. Vandaar dat we jullie graag zo veel mogelijk op de hoogte houden 🙂

   1. Max -

    Gaan jullie de oneplus 5 reviewen?
    En wanneer komen de reviews van de htc u11 en sony xperia xz premium

   2. Dominick Viëtor -

    Dat is wel de bedoeling. Maar ik weet nog niet zeker of we aan een toestel kunnen komen. U11 en Xperia XZ Premium ook zo snel mogelijk, maar ik durf je niet te zeggen wanneer

Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Apple iPhone X samsung verkopen

Consumenten zijn positiever over Galaxy smartphones, dan over iPhones lees verder

Xiaomi Mi Mix 3

‘Achterkant Xiaomi Mi Mix 3 gelekt: iPhone X-lookalike?’ lees verder

opvouwbare smartphone

Gaat Samsung’s opvouwbare smartphone echt floppen? lees verder

Is je iPhone langzaam? ‘Nieuwe accu maakt oude iPhones sneller’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters