OnePlus biedt korting op de OnePlus 5 als je een oud toestel inruilt

Vind je de OnePlus 5 net iets te prijzig? Dan hebben we goed nieuws voor je. Je kunt nu namelijk je oude toestel inruilen bij OnePlus om korting te krijgen.

OnePlus 5 nu te koop

De OnePlus 5 is nu te koop op de website van de Chinese fabrikant. Ook vanuit Nederland kun je het high-end toestel aanschaffen, zonder dat je door allerlei hoepels hoeft te springen.

OnePlus 5 overzicht

Al met al is het een zeer degelijke smartphone. Uit reviews blijkt dat OnePlus opnieuw een razendsnel toestel heeft afgeleverd. Toch is de OnePlus 5 minder interessant dan zijn voorgangers.

Je voelt het waarschijnlijk al aankomen: de prijs. Waar de OnePlus One 300 euro kostte, zul je rond de 500 euro moeten neerleggen voor de OnePlus 5. Een compleet andere prijscategorie dus.

De drempel is dit jaar een stuk hoger, maar OnePlus helpt je een handje. De ambitieuze fabrikant heeft bekend gemaakt dat je oude toestellen kunt inruilen. Zo krijg je korting op de OnePlus 5.

Je kunt kiezen tussen korting op de OnePlus 5 of een voucher die je op de website van OnePlus kunt besteden. Denk aan powerbanks, rugtassen en andere accessoires.

OnePlus 5

Daadwerkelijke korting valt tegen

Tot nu toe klinkt het goed. Helaas vallen de daadwerkelijke bedragen in de meeste gevallen tegen. Voor een OnePlus 3 met geen schade krijg je slechts honderd euro. Het is mooi meegenomen, maar dan kun je net zo goed je toestel op Marktplaats verpatsen.

Andere smartphones zijn weer een stuk meer waard. Een iPhone 7 (32GB) zonder beschadigingen levert je bijvoorbeeld 250 euro op. Daar gaat echter direct een derde vanaf als er bijvoorbeeld kleine krasjes op je toestel zitten. Heb je een barst? Dan kun je de korting vergeten.

OnePlus 5 inruilenToch benieuwd hoeveel je oude toestel waard is? Dan kun je hier alle informatie invullen. Vervolgens laat OnePlus je direct weten hoeveel korting je kunt verwachten. Het is nog niet precies bekend wat de fabrikant met de ingeruilde toestellen gaat doen.

Bron: OnePlus

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters