Uitnodiging voor OnePlus 5 onthulling verraadt details toestel

Komende dinsdag gaat OnePlus de OnePlus 5 onthullen. Na maanden aan geruchten en speculatie weten we dan eindelijk waarmee de Chinese fabrikant op de proppen komt. OnePlus heeft in China persuitnodigingen voor de onthulling verstuurd.

Bijzondere uitnodiging voor OnePlus 5 onthulling

Verschillende journalisten hebben foto’s van de uitnodiging op het Chinese sociale netwerk Weibo geplaatst. De foto’s trekken veel aandacht. Niet alleen kijkt de hele industrie uit naar de onthulling, maar het is ook niet zomaar een uitnodiging. OnePlus heeft er namelijk een hele perskit van gemaakt.

Zoals je op de foto’s kunt zien zitten er verschillende kaartjes in. De eerste is bedrukt met de ondertussen bekende tagline van de OnePlus 5: “Focus On What Matters.” Daarmee doelt de fabrikant waarschijnlijk op de in samenwerking met DxO ontwikkelde dubbele camera.

OnePlus 5

Daarnaast zit er een kaartje in met de officiële uitnodiging voor het evenement. De onthulling vindt zoals elk jaar plaats in Beijing. Het gehele event zal overigens wereldwijd live te volgen zijn middels de officiële livestream.

Case voor de OnePlus 5

Dat wisten we natuurlijk al. Wat de uitnodiging zo bijzonder maakt, is wat de journalisten erbij krijgen. Er zit namelijk een kevlar case bij. Althans, een case met een Kevlar-textuur. De case is niet bedoeld voor een bestaande smartphone. Nee, de boodschap is duidelijk: dit is een case voor de OnePlus 5.

Overigens past de case precies op de Oppo R11. Men speculeert al een tijdje dat de OnePlus 5 gebaseerd is op het toestel van het moederbedrijf van OnePlus. Deze case lijkt dat te bevestigen.

OnePlus 5

De OnePlus 5 mag er dan misschien niet zo uniek uitzien, maar qua specificaties lijkt het een echte topper te gaan worden. Dat is de kracht van OnePlus: voor een lage prijs cutting-edge hardware bieden. Oftewel: betere specificaties dan de Samsung Galaxy S8 bieden, voor de helft van de prijs.

Alleen aan dat laatste wordt nog getwijfeld: hoeveel gaat de OnePlus 5 kosten? De ambitieuze fabrikant maakte zijn toestellen de afgelopen jaren steeds een stukje duurder. Ook met een prijsverhoging blijft het een uitstekende deal, maar de concurrentie zit ook niet stil.

Bron: Android Headlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pixel 2 toestell lijkt op originele Pixel

Specificaties Pixel 2 en Pixel XL 2 duiken op lees verder

HTC U11 Edge Sense

HTC toont nieuwe functies Edge Sense op HTC U11 lees verder

Huawei Mate 10 opvolger van Mate 9

Flink aantal details Huawei Mate 10 duiken op lees verder

OnePlus 3T goud

Nieuwe kleur OnePlus 5 wordt binnenkort geïntroduceerd lees verder

Apple geheime project diabetici

Bekende lekker onthult uiterlijk Apple iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy Note 8 concept

Details opgedoken: zoveel gaat de Samsung Galaxy Note 8 kosten in Europa lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters