Uitnodiging voor OnePlus 5 onthulling verraadt details toestel

Komende dinsdag gaat OnePlus de OnePlus 5 onthullen. Na maanden aan geruchten en speculatie weten we dan eindelijk waarmee de Chinese fabrikant op de proppen komt. OnePlus heeft in China persuitnodigingen voor de onthulling verstuurd.

Bijzondere uitnodiging voor OnePlus 5 onthulling

Verschillende journalisten hebben foto’s van de uitnodiging op het Chinese sociale netwerk Weibo geplaatst. De foto’s trekken veel aandacht. Niet alleen kijkt de hele industrie uit naar de onthulling, maar het is ook niet zomaar een uitnodiging. OnePlus heeft er namelijk een hele perskit van gemaakt.

Zoals je op de foto’s kunt zien zitten er verschillende kaartjes in. De eerste is bedrukt met de ondertussen bekende tagline van de OnePlus 5: “Focus On What Matters.” Daarmee doelt de fabrikant waarschijnlijk op de in samenwerking met DxO ontwikkelde dubbele camera.

OnePlus 5

Daarnaast zit er een kaartje in met de officiële uitnodiging voor het evenement. De onthulling vindt zoals elk jaar plaats in Beijing. Het gehele event zal overigens wereldwijd live te volgen zijn middels de officiële livestream.

Case voor de OnePlus 5

Dat wisten we natuurlijk al. Wat de uitnodiging zo bijzonder maakt, is wat de journalisten erbij krijgen. Er zit namelijk een kevlar case bij. Althans, een case met een Kevlar-textuur. De case is niet bedoeld voor een bestaande smartphone. Nee, de boodschap is duidelijk: dit is een case voor de OnePlus 5.

Overigens past de case precies op de Oppo R11. Men speculeert al een tijdje dat de OnePlus 5 gebaseerd is op het toestel van het moederbedrijf van OnePlus. Deze case lijkt dat te bevestigen.

OnePlus 5

De OnePlus 5 mag er dan misschien niet zo uniek uitzien, maar qua specificaties lijkt het een echte topper te gaan worden. Dat is de kracht van OnePlus: voor een lage prijs cutting-edge hardware bieden. Oftewel: betere specificaties dan de Samsung Galaxy S8 bieden, voor de helft van de prijs.

Alleen aan dat laatste wordt nog getwijfeld: hoeveel gaat de OnePlus 5 kosten? De ambitieuze fabrikant maakte zijn toestellen de afgelopen jaren steeds een stukje duurder. Ook met een prijsverhoging blijft het een uitstekende deal, maar de concurrentie zit ook niet stil.

Bron: Android Headlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters