OnePlus CEO stelt fans gerust over verkoop OnePlus 5

Gaan we weer uitnodigingen nodig hebben om de OnePlus 5 aan te schaffen? OnePlus CEO Pete Lau stelde ons deze week gerust.

Hebben we uitnodigingen nodig om de OnePlus 5 te kopen?

Eerder deze week werd het bekend gemaakt dat maar liefst 75,000 consumenten zich hebben geregistreerd voor een flash sale van de OnePlus 5 op de Chinese website JD.com. Chinese consumenten krijgen zo de kans om op 22 juni meteen al het toestel aan te schaffen. Ook in Nederland komt er een speciaal pop-up event.

OnePlus 5

Op 21 juni kunnen fans in Amsterdam het toestel namelijk al aanschaffen. Althans, zolang de voorraad strekt. Die aanpak riep vragen op: hoe makkelijk wordt het om de langverwachte OnePlus 5 aan te schaffen? We herinneren ons nog alllemaal nog de OnePlus One.

Het is haast absurd als je eraan terugdenkt, maar je had een uitnodiging nodig om het toestel aan te schaffen. En nee, het was niet makkelijk om zo’n uitnodiging te bemachtigen. Zo kon OnePlus de vraag bijhouden ondanks zijn beperkte capaciteit. Het bedrijf wist zo immers zeker dat de geproduceerde voorraaden zouden worden verkocht. Uitnodigingen werden voor flinke bedragen online verpastst.

OnePlus 5

Dan hebben we het dus over een digitale code die je toestemming geeft om een smartphone te kopen. Gelukkig is dat sinds de OnePlus 3 niet meer nodig. Toch vreesden fans even dat OnePlus de uitnodigingen vanwege de grote vraag naar de OnePlus 5 opnieuw zou gaan introduceren.

OnePlus CEO stelt fans gerust

OnePlus CEO Pete Lau stelde fans deze week gerust op het Chinese sociale netwerk Weibo. Hij verzekert fans dat het makkelijk wordt om de OnePlus 5 aan te schaffen. Dat maakte hij bekend in een antwoord op een andere gebruiker, die het gerucht verspreide dat het juist ontzettend lastig wordt om een exemplaar te bemachtigen.

OnePlus 5

Zijn verklaring is sindsdien verwijderd. Gelukkig hebben oplettende gebruikers een screenshot genomen, dat je hierboven kunt bewonderen. Liu Zuotu is de Chinese naam van de CEO. Naar verwachting gaat de OnePlus 5 meer kosten dan zijn voorgangers. Hoeveel? Daarover kunnen de geruchten het nog niet eens worden. Over iets minder dan een week weten we alles over het toestel.

Bron: AndroidHeadlines

Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters