OnePlus CEO stelt fans gerust over verkoop OnePlus 5

Gaan we weer uitnodigingen nodig hebben om de OnePlus 5 aan te schaffen? OnePlus CEO Pete Lau stelde ons deze week gerust.

Hebben we uitnodigingen nodig om de OnePlus 5 te kopen?

Eerder deze week werd het bekend gemaakt dat maar liefst 75,000 consumenten zich hebben geregistreerd voor een flash sale van de OnePlus 5 op de Chinese website JD.com. Chinese consumenten krijgen zo de kans om op 22 juni meteen al het toestel aan te schaffen. Ook in Nederland komt er een speciaal pop-up event.

OnePlus 5

Op 21 juni kunnen fans in Amsterdam het toestel namelijk al aanschaffen. Althans, zolang de voorraad strekt. Die aanpak riep vragen op: hoe makkelijk wordt het om de langverwachte OnePlus 5 aan te schaffen? We herinneren ons nog alllemaal nog de OnePlus One.

Het is haast absurd als je eraan terugdenkt, maar je had een uitnodiging nodig om het toestel aan te schaffen. En nee, het was niet makkelijk om zo’n uitnodiging te bemachtigen. Zo kon OnePlus de vraag bijhouden ondanks zijn beperkte capaciteit. Het bedrijf wist zo immers zeker dat de geproduceerde voorraaden zouden worden verkocht. Uitnodigingen werden voor flinke bedragen online verpastst.

OnePlus 5

Dan hebben we het dus over een digitale code die je toestemming geeft om een smartphone te kopen. Gelukkig is dat sinds de OnePlus 3 niet meer nodig. Toch vreesden fans even dat OnePlus de uitnodigingen vanwege de grote vraag naar de OnePlus 5 opnieuw zou gaan introduceren.

OnePlus CEO stelt fans gerust

OnePlus CEO Pete Lau stelde fans deze week gerust op het Chinese sociale netwerk Weibo. Hij verzekert fans dat het makkelijk wordt om de OnePlus 5 aan te schaffen. Dat maakte hij bekend in een antwoord op een andere gebruiker, die het gerucht verspreide dat het juist ontzettend lastig wordt om een exemplaar te bemachtigen.

OnePlus 5

Zijn verklaring is sindsdien verwijderd. Gelukkig hebben oplettende gebruikers een screenshot genomen, dat je hierboven kunt bewonderen. Liu Zuotu is de Chinese naam van de CEO. Naar verwachting gaat de OnePlus 5 meer kosten dan zijn voorgangers. Hoeveel? Daarover kunnen de geruchten het nog niet eens worden. Over iets minder dan een week weten we alles over het toestel.

Bron: AndroidHeadlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Georges -

    voor het eerst zou ik oneplus willen aanschaffen …. maar snap er niks van hoe, waar …. en is de 128 Gb leverbaar voir België ….
    raar verkooosysteem vind ik ….en dan mag ik nog niet denken ….wanneer valt hij ‘op de mat’ ???

    1. Sven -

      Simpel, ik heb de mijne (OP3) via hun website besteld, ze hadden 6 weken wachttijd opgegeven, dus had ik hem 6 weken later bij mij thuis. 👍

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters