Officiële teaser hint naar nieuwe OnePlus 5: nieuwe specificaties en kleur?

OnePlus heeft zojuist een officiële teaser voor een nieuwe variant van de OnePlus 5 gedeeld. Gaat het hier enkel om een nieuw kleurtje, of kunnen we hier meer van verwachten?

Nieuwe variant OnePlus 5

Het lijkt erop dat je binnenkort de OnePlus 5 in een nieuw kleurtje kunt kopen. OnePlus heeft een nieuwe teaser geplaatst op zijn officiële Weibo-account. Weibo is het grootste sociale netwerk in China.

Who is coming? Dat is een goede vraag, maar het is duidelijk dat het om een nieuwe variant van de OnePlus 5 gaat. Vorig jaar verraste OnePlus iedereen door slechts een paar maanden na de lancering van de OnePlus 3 de OnePlus 3T uit te brengen.

OnePlus 5 nieuwe kleur

Dat was een flinke upgrade, tot de ontsteltenis van kersverse eigenaren van de OnePlus 3. Daardoor waren sommige consumenten ook dit jaar huiverig om de OnePlus 5 aan te schaffen? Wat nou als er twee maanden later een betere variant uitkomt?

Dat is natuurlijk bij elke smartphone een risico, maar twee maanden is wel heel kort. Je hoeft je waarschijnlijk geen zorgen te maken, want de kans is groot dat het hier enkel om een nieuw kleurtje gaat.

Enkel een nieuwe kleur?

Onlangs werd er namelijk een Mint Gold variant gecertificeerd door de Chinese instantie TENAA. Smartphones worden in het land eerst gecontroleerd door die instantie, voor ze uitgebracht kunnen worden.

Vorig jaar bracht OnePlus een soortgelijke variant van de OnePlus 3T, al werd de kleur toen Soft Gold genoemd.

OnePlus 3T Rose Gold BREED
De OnePlus 3T Rose Gold

De kans is dus groot dat het hier enkel bij een nieuwe kleur blijft. Toch speculeert men over de specificaties van het toestel. Anonieme bronnen wijzen op plannen voor een model met 256GB aan opslaggeheugen.

De Slate Gray variant heeft 6GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. De Midnight Black maakt indruk met 8GB aan werkgeheugen 128GB opslaggeheugen. Gaat OnePlus daar een schepje bovenop doen?

Het lijkt ons sterk, maar binnenkort gaan we het ontdekken. Nu we een teaser hebben gezien is de kans immers groot dat de nieuwe variant al zeer binnenkort zal worden onthuld. We zijn benieuwd!

Bron: OnePlus 5 Weibo via GSMArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters