Bevestigd: OnePlus 5 wordt dunste vlaggenschip

OnePlus onthult langzamerhand steeds meer details rondom de OnePlus 5. Op het Chinese sociale netwerk Weibo had Pete Lau het over de dikte van het toestel.

OnePlus 5 komt eraan

De geruchtenmolen rondom de OnePlus 5 blijft maar draaien. Waar we het normaal met speculatie en gelekte informatie moeten doen, draagt OnePlus zelf nu ook een steentje bij.

OnePlus 5

Vorige week bevestigde de Chinese fabrikant nog dat de OnePlus 5 aangedreven wordt door de Snapdragon 835. Ook weten we al dat het toestel deze zomer uitkomt.

Daarnaast heeft het bedrijf ook bekend gemaakt dat de camera van de OnePlus 5 in samenwerking met DxO is ontwikkeld. Bovendien bevestigde OnePlus CEO Pete Lau dat de vingerafdrukscanner zich aan de voorkant van het toestel bevindt.

Het dochterbedrijf van techgigant Oppo weet in ieder geval de hype rondom de OnePlus 5 goed in stand te houden. Langzamerhand weten we steeds meer over het toestel.

OnePlus 5

OnePlus 5 wordt dunste vlaggenschip

Deze week plaatste OnePlus CEO Pete Lau een bericht op het Chinese sociale netwerk Weibo. Uit de vertaling blijkt dat de OnePlus 5 zeer dun wordt. Sterker nog, de OnePlus 5 wordt het dunste vlaggenschip van dit moment.

Althans, dat gelooft Pete Lau. Het is niet duidelijk of hij het echt over alle vlaggenschepen van dit moment heeft, of enkel over de toestellen die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

OnePlus 5

Tot nu toe was die eer aan de OnePlus X. Technisch gezien was dat natuurlijk geen vlaggenschip, maar met zijn 6.9mm is het budgetmodel dunner dan de 7.35mm OnePlus 3T.

Wat ons betreft is dunner niet altijd beter. We hebben liever een grotere accu dan een ontzettend dun toestel. Gelukkig heeft OnePlus in ieder geval geen concessies gedaan om het toestel dunner te maken. Dat bevestigt Pete Lau in zijn vertaalde bericht.

De geruchten rondom de batterij van de OnePlus 5 spreken elkaar tegen. Het blijft dus een kwestie van afwachten. Naar verwachting kan het toestel nog sneller opgeladen worden dan zijn voorgangers, dus dat is in ieder geval goed nieuws. Maar ja, je hebt lang niet overal een stopcontact.

Bron: Weibo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters