Bevestigd: OnePlus 5 wordt dunste vlaggenschip

OnePlus onthult langzamerhand steeds meer details rondom de OnePlus 5. Op het Chinese sociale netwerk Weibo had Pete Lau het over de dikte van het toestel.

OnePlus 5 komt eraan

De geruchtenmolen rondom de OnePlus 5 blijft maar draaien. Waar we het normaal met speculatie en gelekte informatie moeten doen, draagt OnePlus zelf nu ook een steentje bij.

OnePlus 5

Vorige week bevestigde de Chinese fabrikant nog dat de OnePlus 5 aangedreven wordt door de Snapdragon 835. Ook weten we al dat het toestel deze zomer uitkomt.

Daarnaast heeft het bedrijf ook bekend gemaakt dat de camera van de OnePlus 5 in samenwerking met DxO is ontwikkeld. Bovendien bevestigde OnePlus CEO Pete Lau dat de vingerafdrukscanner zich aan de voorkant van het toestel bevindt.

Het dochterbedrijf van techgigant Oppo weet in ieder geval de hype rondom de OnePlus 5 goed in stand te houden. Langzamerhand weten we steeds meer over het toestel.

OnePlus 5

OnePlus 5 wordt dunste vlaggenschip

Deze week plaatste OnePlus CEO Pete Lau een bericht op het Chinese sociale netwerk Weibo. Uit de vertaling blijkt dat de OnePlus 5 zeer dun wordt. Sterker nog, de OnePlus 5 wordt het dunste vlaggenschip van dit moment.

Althans, dat gelooft Pete Lau. Het is niet duidelijk of hij het echt over alle vlaggenschepen van dit moment heeft, of enkel over de toestellen die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

OnePlus 5

Tot nu toe was die eer aan de OnePlus X. Technisch gezien was dat natuurlijk geen vlaggenschip, maar met zijn 6.9mm is het budgetmodel dunner dan de 7.35mm OnePlus 3T.

Wat ons betreft is dunner niet altijd beter. We hebben liever een grotere accu dan een ontzettend dun toestel. Gelukkig heeft OnePlus in ieder geval geen concessies gedaan om het toestel dunner te maken. Dat bevestigt Pete Lau in zijn vertaalde bericht.

De geruchten rondom de batterij van de OnePlus 5 spreken elkaar tegen. Het blijft dus een kwestie van afwachten. Naar verwachting kan het toestel nog sneller opgeladen worden dan zijn voorgangers, dus dat is in ieder geval goed nieuws. Maar ja, je hebt lang niet overal een stopcontact.

Bron: Weibo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy Note 8

Nieuwe foto’s Samsung Galaxy Note 8 onthuld lees verder

Sony Xperia XZ1

‘Specificaties en foto’s Sony Xperia XZ1 lekken uit’ lees verder

Smartphone kapot

Het lijkt erop dat toekomstige telefoons zichzelf repareren lees verder

LG V30

LG V30 in nieuwe gelekte foto volwaardig te zien lees verder

Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters