OnePlus 5 wallpapers gelekt: download ze op je eigen smartphone

De OnePlus 5 wallpapers zijn opgedoken. Een oplettende gebruiker vond ze in een verborgen folder van de OnePlus Launcher. Je kunt ze nu zelf downloaden op je eigen smartphone.

De OnePlus 5 komt eraan

Na maanden aan geruchten wordt komende maand dan eindelijk de OnePlus 5 onthuld. De geruchten volgen elkaar nu in rap tempo op. We hebben nog steeds geen goed beeld van hoe de opvolger van de OnePlus 3T eruit gaat zien, maar voor de rest is alles rondom het toestel ondertussen wel bekend.

Zelfs OnePlus helpt mee. Het bedrijf heeft de naam van het high-end toestel al bevestigd, evenals de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner onder het scherm. Daarnaast weten we dat OnePlus voor het nieuwe toestel samenwerkt met DxO.

OnePlus wallpapers

Qua specificaties weten we ook al vrij veel. OnePlus heeft zelf al bekend gemaakt dat de OnePlus 5 gebruik maakt van de Snapdragon 835. Verder kun je rekenen op 6GB of 8GB aan werkgeheugen, een 3300 mAh batterij en een dubbele 16MP camera aan de achterkant.

OnePlus wallpapers

OnePlus 5 wallpapers zijn gelekt

Vandaag hebben we een heel ander soort leak voor je. Het gaat niet om speculatie of voorspellingen. In tegendeel, je kunt indirect al met de OnePlus 5 aan de slag. De standaard wallpapers van het onaangekondigde toestel zijn namelijk opgedoken.

De wallpapers zijn gevonden in de nieuwste OnePlus launcher. Dat is de software-skin die standaard op de toestellen van de ambitieuze smartphonefabrikant staan. Voor elk nieuwe toestel of kleur-variant voegt OnePlus nieuwe wallpapers aan zijn launcher toe.

OnePlus 5 wallpapers

Zo ook voor de OnePlus 5 dus. De wallpapers waren verborgen in een specifieke folder. Je kunt er een aantal in dit artikel bewonderen. Wil je ze op je eigen toestel gebruiken? Download de wallpapers dan uit deze Google Drive map, zodat je de volledige kwaliteit binnenhaalt.

OnePlus wallpapers

De stijlvolle wallpapers verschillen van de vorige toestellen van OnePlus. Tot nu toe waren de achtergronden van de Chinese fabrikant compleet gevuld. Dit keer gaat het om wallpapers met een even achtergrond, met daar bovenop een subtiel effect.

Bron: ZeevoX

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters