Officieel promotiemateriaal OnePlus 5T gelekt: dat ziet er goed uit!

Vanuit het niks kunnen we alsnog uitkijken naar de lancering van de OnePlus 5T. Het leek er even op dat OnePlus dit jaar zijn upgrade zou overslaan, maar de OnePlus 5 krijgt alsnog een opvolger. De Android smartphone wordt binnen een maand onthuld, als we een gelekte afbeelding moeten geloven. 

OnePlus 5T gelekt

Vermeend promotiemateriaal van de OnePlus 5T is namelijk gelekt. Het gaat om een banner van Amazon, waarop het toestel te zien is. Jammer genoeg is de OnePlus 5T vrij slecht belicht, en laat de kwaliteit van de foto zelf ook te wensen over. Daardoor krijgen we nog niet echt een preview van de smartphone zelf.

Daar blijft het echter gelukkig niet bij. De gelekte afbeelding laat namelijk ook zien dat de OnePlus 5T op 16 november zal worden gelanceerd. De datum dat het toestel echt gekocht kan worden, is helaas geblurred. Eerdere leaks wijzen er op dat je 21 november OnePlus verse knaken kunt overhandigen.

OnePlus 5T

Bovendien verklapt de banner dat de OnePlus 5T exclusief via Amazon te koop zal zijn. Maak je echter geen zorgen, want in Nederland kun je de Android smartphone hoogstwaarschijnlijk alsnog via OnePlus zelf bestellen. Amazon is hier immers niet actief als het om dit soort gadgets gaat.

Mooie upgrade?

Waar de OnePlus 3T vooral een upgrade op het gebied van specificaties met zich meebracht, moet de OnePlus 5T het naar verwachting vooral van zijn design hebben. De OnePlus 5 stak stiekem toch af naast de concurrentie. Dat komt puur door de dikkere schermranden, waar Samsung en Apple stunten met nieuwe designs. Het is logisch dat OnePlus die stap nog niet kon maken. We hebben het namelijk wel over een lagere prijsklasse.

Qua specificaties kan de Chinese fabrikant zich echter prima met de rest meten. Met de OnePlus 5T verzekert OnePlus dat het design ook up to par is. Je kunt rekenen op dezelfde vormfactor als de OnePlus 5T, maar dan met een groter scherm. Althans, dat is letterlijk wat dit gelekte promotiemateriaal beweert. Eerder gelekte informatie bevestigt dat bovendien.

Waar de OnePlus 5 het met een 6-inch scherm moest doen, krijgt de OnePlus 5T een 6.0-inch scherm. Bovendien stapt de ambitieuze fabrikant over op een beeldverhouding van 18:9.  Onder de motorkap zit nog steeds de Snapdragon 835, in combinatie met 8GB aan werkgeheugen.

De grote vraag is: gaat OnePlus qua prijspunt nog verder omhoog? Dat gaan we dus hoogstwaarschijnlijk 16 november ontdekken. Check ondertussen het overige gelekte beeldmateriaal van de OnePlus 5T. Of bewonder Samsung’s controversiële plannen voor de Galaxy S9.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters