‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’

OnePlus is vanaf het begin al een bedrijf geweest dat houdt van mysterie en vaag blijven om spanning op te bouwen. Het allereerste OnePlus toestel kon je alleen kopen met een uitnodiging en nu houdt de smartphonemaker de wereld in spanning met het wel of niet komen van de OnePlus 5T. Een recent gelekte foto lijkt te zeggen dat het toestel er wel aankomt.

Minieme randen met 18:9 aspect ratio

Volgens sommige geruchten wordt de OnePlus 5T overgeslagen, terwijl andere geruchten het tegendeel beweren en zelfs met specificaties komen. Volgens die laatste groep berichten zou het toestel komen met de steeds populairdere 18:9 verhouding en minieme randen om het display. Op de gelekte foto is een zwart toestel te zien, dat aan deze beschrijving voldoet. Ook is te zien dat de vingerafdrukscanner naar achteren is verhuisd boven het OnePlus logo.

OnePlus 5T
Gelekte foto OnePlus 5T

Gelekte foto OnePlus 5T lijkt erg op Oppo R11s

OnePlus en collega smartphonemaker Oppo zijn nauw verbonden en vallen allebei onder de Chinese multinational BBK. Hierbij gaat OnePlus voor wat meer premium toestellen, terwijl Oppo kwaliteit biedt voor een lagere prijs. De twee smartphonemakers zijn zo nauw verbonden dat ze ook designs lijken te delen. Zo lijkt de Oneplus 5 erg veel op de Oppo R11. Toevallig lijkt de opgedoken foto van wat de OnePlus 5T zou moeten zijn op gelekte renders van de aankomende Oppo R11s.

Oppo R11S
Render Oppo R11s

Toevallig geen OnePlus 5 toestellen meer

Wat extra olie op het vuur gooit met betrekking tot het komen van de OnePlus 5T is het feit dat de OnePlus 5 nu toevallig ook niet meer leverbaar is. OnePlus zou geen exemplaren meer hebben. Het kan inderdaad toeval zijn, maar het kan weer één van de kunstjes van de smartphonemaker zijn om extra aandacht te krijgen voor de OnePlus 5T.

Via: Android Headlines

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters