Bestaan OnePlus 5T bevestigd – smartphone beschikt over 3,5mm headphone jack

OnePlus, wat weet je met je marketingactiviteiten de markt toch lekker los te schudden. Eerder vandaag werd op subtiele wijze de naam van de volgende Android smartphone onthuld, de OnePlus 5T. Niet zozeer met woorden, maar met vijf kopjes
thee. In een opvolgend artikel praat OnePlus openlijk over de 5T en waarom ze ervoor kiezen om de headphone jack (voorlopig) te behouden.

De OnePlus 5T beschikt over een 3,5mm headphone jack

Terwijl Apple al een tijdje de headphone jack met rust laat, en Google er voor de Pixel ook niets meer van moet weten kiest OnePlus voor een andere strategie. Net zoals Apple dat heeft, beschikt OnePlus ook over een betrokken community. Voor OnePlus is het dan ook essentieel om deze community bij de productontwikkeling te betrekken. Uit een survey blijkt dat 70 procent van de OnePlus-gebruikers de geluidskwaliteit van top prioriteit is. En draadloze earbuds kunnen deze kwaliteit simpelweg nog niet bieden. Vooral onder een bedrag van 200 euro.

Door de 3,5mm headphone jack dus niet weg te laten geeft OnePlus de gebruikers de mogelijkheid om het toestel aan de beste headphones te koppelen. En gebruikers de keuze te geven of ze draadloze- of een bedrade headphone willen gebruiken. Het design was hierin dus niet doorslaggevend en kiest OnePlus niet voor de USB-C-poort om de 3,5mm headphone jack mee te vervangen.

oneplus 5t

Dat neemt niet weg dat de 3,5mm headphone jack ooit gaat verdwijnen

Toch benadrukt OnePlus dat draadloze audiotechnologie potentie heeft en je dit als gebruikers dankzij Bluetooth altijd kunt gebruiken. OnePlus streeft er simpelweg naar om de beste technologie voor de gebruiker beschikbaar te stellen.

Wil je alles rondom de OnePlus 5T weten? Check dan hier ons speciale dossier.

Bron: OnePlus

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters