Bestaan OnePlus 5T bevestigd – smartphone beschikt over 3,5mm headphone jack

OnePlus, wat weet je met je marketingactiviteiten de markt toch lekker los te schudden. Eerder vandaag werd op subtiele wijze de naam van de volgende Android smartphone onthuld, de OnePlus 5T. Niet zozeer met woorden, maar met vijf kopjes
thee. In een opvolgend artikel praat OnePlus openlijk over de 5T en waarom ze ervoor kiezen om de headphone jack (voorlopig) te behouden.

De OnePlus 5T beschikt over een 3,5mm headphone jack

Terwijl Apple al een tijdje de headphone jack met rust laat, en Google er voor de Pixel ook niets meer van moet weten kiest OnePlus voor een andere strategie. Net zoals Apple dat heeft, beschikt OnePlus ook over een betrokken community. Voor OnePlus is het dan ook essentieel om deze community bij de productontwikkeling te betrekken. Uit een survey blijkt dat 70 procent van de OnePlus-gebruikers de geluidskwaliteit van top prioriteit is. En draadloze earbuds kunnen deze kwaliteit simpelweg nog niet bieden. Vooral onder een bedrag van 200 euro.

Door de 3,5mm headphone jack dus niet weg te laten geeft OnePlus de gebruikers de mogelijkheid om het toestel aan de beste headphones te koppelen. En gebruikers de keuze te geven of ze draadloze- of een bedrade headphone willen gebruiken. Het design was hierin dus niet doorslaggevend en kiest OnePlus niet voor de USB-C-poort om de 3,5mm headphone jack mee te vervangen.

oneplus 5t

Dat neemt niet weg dat de 3,5mm headphone jack ooit gaat verdwijnen

Toch benadrukt OnePlus dat draadloze audiotechnologie potentie heeft en je dit als gebruikers dankzij Bluetooth altijd kunt gebruiken. OnePlus streeft er simpelweg naar om de beste technologie voor de gebruiker beschikbaar te stellen.

Wil je alles rondom de OnePlus 5T weten? Check dan hier ons speciale dossier.

Bron: OnePlus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. hansz -

    Als je het mij vraagt was het zo voorspelbaar als wat, want zodra de oneplus 5 was uitverkocht wist vrijwel iedereen die de markt een beetje volgt dat er een nieuwe zat aan te komen en welk model het zou worden. Na 2 a 3 maanden dat deze op de markt is gekomen gaan ze weer roepen dat het toestel wegens groot succes is uitverkocht en dan volgt natuurlijk………………nr. 6. Ze proberen elke keer dezelfde truc uit te halen, wellicht moeten ze het eens anders gaan proberen.

    1. Louis -

      Misschien moet je je eens afvragen wat de doelstelling van het bedrijf is en daartegenover de zo genoemde “truc” plaatsen of je alternatief om hun doelstelling beter te bereiken.

Samsung Galaxy S9

Maakt iPhone X nu al korte metten met Samsung Galaxy S9? lees verder

iPhone X met Intel en Qualcomm modem

Niet elke iPhone X is even snel: heb jij de snellere hardware? lees verder

ETQ Amsterdam

Bekijk de OnePlus 5T live in de speciale Amsterdamse pop-up store lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

OnePlus 5T naast OnePlus 5, Galaxy S8, iPhone X en meer: grootte vergeleken lees verder

OnePlus 5t

Vijf redenen om (niet) voor de OnePlus 5T te kiezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters