Bestaan OnePlus 5T bevestigd – smartphone beschikt over 3,5mm headphone jack

OnePlus, wat weet je met je marketingactiviteiten de markt toch lekker los te schudden. Eerder vandaag werd op subtiele wijze de naam van de volgende Android smartphone onthuld, de OnePlus 5T. Niet zozeer met woorden, maar met vijf kopjes
thee. In een opvolgend artikel praat OnePlus openlijk over de 5T en waarom ze ervoor kiezen om de headphone jack (voorlopig) te behouden.

De OnePlus 5T beschikt over een 3,5mm headphone jack

Terwijl Apple al een tijdje de headphone jack met rust laat, en Google er voor de Pixel ook niets meer van moet weten kiest OnePlus voor een andere strategie. Net zoals Apple dat heeft, beschikt OnePlus ook over een betrokken community. Voor OnePlus is het dan ook essentieel om deze community bij de productontwikkeling te betrekken. Uit een survey blijkt dat 70 procent van de OnePlus-gebruikers de geluidskwaliteit van top prioriteit is. En draadloze earbuds kunnen deze kwaliteit simpelweg nog niet bieden. Vooral onder een bedrag van 200 euro.

Door de 3,5mm headphone jack dus niet weg te laten geeft OnePlus de gebruikers de mogelijkheid om het toestel aan de beste headphones te koppelen. En gebruikers de keuze te geven of ze draadloze- of een bedrade headphone willen gebruiken. Het design was hierin dus niet doorslaggevend en kiest OnePlus niet voor de USB-C-poort om de 3,5mm headphone jack mee te vervangen.

oneplus 5t

Dat neemt niet weg dat de 3,5mm headphone jack ooit gaat verdwijnen

Toch benadrukt OnePlus dat draadloze audiotechnologie potentie heeft en je dit als gebruikers dankzij Bluetooth altijd kunt gebruiken. OnePlus streeft er simpelweg naar om de beste technologie voor de gebruiker beschikbaar te stellen.

Wil je alles rondom de OnePlus 5T weten? Check dan hier ons speciale dossier.

Bron: OnePlus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. hansz -

    Als je het mij vraagt was het zo voorspelbaar als wat, want zodra de oneplus 5 was uitverkocht wist vrijwel iedereen die de markt een beetje volgt dat er een nieuwe zat aan te komen en welk model het zou worden. Na 2 a 3 maanden dat deze op de markt is gekomen gaan ze weer roepen dat het toestel wegens groot succes is uitverkocht en dan volgt natuurlijk………………nr. 6. Ze proberen elke keer dezelfde truc uit te halen, wellicht moeten ze het eens anders gaan proberen.

    1. Louis -

      Misschien moet je je eens afvragen wat de doelstelling van het bedrijf is en daartegenover de zo genoemde “truc” plaatsen of je alternatief om hun doelstelling beter te bereiken.

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters