OnePlus slaat weer toe: bizarre hondenreclame voor OnePlus 5T

De zogenaamde speedtests zijn een populair genre op YouTube. Het idee is simpel: twee smartphones worden naast elkaar gelegd. Vervolgens wordt op beide smartphones een rijtje aan apps getoond, waarbij bijgehouden wordt welke telefoon dat sneller doet. Allesbehalve wetenschappelijk en niet representatief, maar wel vermakelijk. Het heeft al veel verhitte discussies opgeleverd. OnePlus speelt daar nu bizar op in met de OnePlus 5T.

Bizarre OnePlus 5T reclame

Over het algemeen weet de OnePlus 5T van bijna elke smartphone te winnen. Zelfs de Galaxy Note 8. Stock Android en het flinke werkgeheugen helpen daar natuurlijk in mee. De ambitieuze fabrikant pronkt maar al te graag met die resultaten. Maar ja, het zou OnePlus niet zijn als het niet een beetje schuurde. Het bedrijf schuwt niet weg van een stukje controversie.

Onlangs vergeleek het merk de OnePlus 5T met de Galaxy Note 8 in een nieuwe reclame. Twee halfnaakte mannen werden met cactussen bekogeld, tot ze alle apps hadden geopend. Een bizar tafereel, maar nu doet OnePlus daar gewoon nog eens schepje bovenop. Dit keer gaat het om een video waarin ‘een idioot’ de videostabilisatie van de OnePlus 5T en de Galaxy S8 vergelijkt.

OnePlus 5T Samsung Galaxy S8

De conclusie is evident, anders had OnePlus deze video nooit gemaakt. Dat is echter ook niet waar deze reclame om draait. De beste man heeft een vleeskostuum aan, à la Lady Gaga. Hij wordt ondertussen aangevallen door een hongerige hond. Lichtelijk traumatiserend, zeer bizar.

Het is haast een beetje Black Mirror-esque. We vonden de reclames van Motorola al vreemd, maar OnePlus is de koning als het om bizarre marketingstunts gaat. Of je daar in dit geval trots op moet zijn, is maar de vraag… Check ondertussen hier onze review van de OnePlus 5T, wat nog steeds een goedkoop toptoestel is.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters