Het is eindelijk bekend wanneer de OnePlus 5T wordt verkocht

OnePlus heeft eindelijk bekend gemaakt wanneer de OnePlus 5T zal worden onthuld. Ook is het nu duidelijk wanneer je het toestel kunt kopen, dus zorg dat je er snel bij bent!

OnePlus 5T: flinke upgrade

Vorige maand kwam opeens de geruchtenmolen rondom de OnePlus 5T op gang. Ondanks het uitstellen van de Snapdragon 845 heeft de fabrikant er toch voor gekozen om nu al een opvolger van de OnePlus 5 te introduceren. De verbeterde chip van de OnePlus 3T was een van de grootste voordelen ten opzichte van de ‘normale’ OnePlus 3.

OnePlus 5T

Gelukkig weet de OnePlus 5T naar verluidt op andere vlakken wel verbeteringen te bieden. En hoe! Waarschijnlijk gebruikt OnePlus het design van dit gloednieuwe toestel van Oppo. Je kunt dus op dunne schermranden en een groter 6-inch scherm rekenen. Dat is anno 2017 ook wel nodig, vooral gezien de concurrentie al vlaggenschepen met dunne schermranden op de markt heeft.

De OnePlus 5 kan bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S8 nog prima bijbenen qua prestaties, maar de dikke schermranden steken toch af. Met de OnePlus 5T gaat het Chinese bedrijf dat dus gelukkig helemaal goed maken.

Onthulling op 16 november, te koop vanaf 21 november

Maar wanneer dan? OnePlus heeft het bestaan van zijn nieuwe toestel al eerder bevestigd. Nu is het echter ook duidelijk wanneer de OnePlus 5T zal worden aangekondigd, en wanneer de Android smartphone wordt gelanceerd. Dat heeft de fabrikant namelijk bekend gemaakt.

OnePlus 5T onthulling

En ja hoor, de geruchten klopten: op 16 november wordt de OnePlus 5T onthuld in New York City. Dat gaat gebeuren tijdens een evenement, die fans daar ook kunnen bijwonen. Heb je geen zin om heen en weer te vliegen? Dan kun je de livestream ook gewoon op YouTube volgen tegen die tijd. De onthulling zal waarschijnlijk om 15:00 beginnen.

Vervolgens wordt het nieuwe toestel op 21 november gelanceerd. Op die dag kun je ook meteen de OnePlus 5T aanschaffen, dus zorg dat je er snel bij bent. Ook de verkoop zal waarschijnlijk om 15:00 Nederlandse tijd van start gaan. Dat is alles wat OnePlus bekend heeft gemaakt, dus voor overige details zul je de onthulling moeten afwachten. Lees ondertussen in ons OnePlus 5-dossier wat je kunt verwachten

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters