Livestream: zo volg je live de onthulling van de OnePlus 5T

Het is dan eindelijk bijna zover! Donderdag gaat OnePlus zijn volgende toestel onthullen. Dan hebben we het natuurlijk over de OnePlus 5T. De gloednieuwe Android smartphone was afgelopen maand het onderwerp van talloze geruchten, teasers en discussies.

Volg live de OnePlus 5T onthulling

OnePlus pakte het weer op zijn eigen manier aan. De Chinese fabrikant draait er zijn hand niet voor om om in de weken voor de onthulling van een nieuw product al van alles erover te verklappen. Het toestel dat morgen onthuld wordt, is dan ook allesbehalve een groot geheim. Sterker nog, OnePlus heeft al uitgelegd waarom de OnePlus 5T bijvoorbeeld niet draadloos opgeladen kan worden.

Maar de rest van de details blijven schaars. Wat is er naast het design allemaal nieuw ten opzichte van de OnePlus 5? De specificaties lijken nagenoeg hetzelfde te blijven, als we de geruchten moeten geloven. Maar precies: dat zijn geruchten.

Morgen om 17:00 gaan we het allemaal ontdekken. Dan begint namelijk het evenement van OnePlus in New York. Gelukkig kun je het ook allemaal in Nederland volgen, want er komt een livestream op Youtube. En zoals je al had geraden, we hebben de link voor je.

Dus ga er morgen lekker voor zitten, want het lijkt erop dat OnePlus weer een knaller in handen heeft. Hier kun je morgen de livestream volgen. Blijf ondertussen ons uitgebreide dossier checken, want de nieuwtjes blijven binnenstromen! En houd morgen WANT.nl in de gaten voor meer toffe content rondom de lancering 😉.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters