Livestream: zo volg je live de onthulling van de OnePlus 5T

Het is dan eindelijk bijna zover! Donderdag gaat OnePlus zijn volgende toestel onthullen. Dan hebben we het natuurlijk over de OnePlus 5T. De gloednieuwe Android smartphone was afgelopen maand het onderwerp van talloze geruchten, teasers en discussies.

Volg live de OnePlus 5T onthulling

OnePlus pakte het weer op zijn eigen manier aan. De Chinese fabrikant draait er zijn hand niet voor om om in de weken voor de onthulling van een nieuw product al van alles erover te verklappen. Het toestel dat morgen onthuld wordt, is dan ook allesbehalve een groot geheim. Sterker nog, OnePlus heeft al uitgelegd waarom de OnePlus 5T bijvoorbeeld niet draadloos opgeladen kan worden.

Maar de rest van de details blijven schaars. Wat is er naast het design allemaal nieuw ten opzichte van de OnePlus 5? De specificaties lijken nagenoeg hetzelfde te blijven, als we de geruchten moeten geloven. Maar precies: dat zijn geruchten.

Morgen om 17:00 gaan we het allemaal ontdekken. Dan begint namelijk het evenement van OnePlus in New York. Gelukkig kun je het ook allemaal in Nederland volgen, want er komt een livestream op Youtube. En zoals je al had geraden, we hebben de link voor je.

Dus ga er morgen lekker voor zitten, want het lijkt erop dat OnePlus weer een knaller in handen heeft. Hier kun je morgen de livestream volgen. Blijf ondertussen ons uitgebreide dossier checken, want de nieuwtjes blijven binnenstromen! En houd morgen WANT.nl in de gaten voor meer toffe content rondom de lancering 😉.

De Samsung Galaxy A6 Plus

Dit zijn de Samsung Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus lees verder

Apple iPhone 5s

‘iOS 12 werkt ook nog op iPhone 5s’ lees verder

iPhone SE (voorloper iPhone SE 2)

We hebben goed en slecht nieuws over de iPhone SE 2 lees verder

iPhone X

iPhone X is winstgevender dan alle Android toestellen bij elkaar lees verder

Oppo A3

Chinese mobiele provider lekt alvast specs Oppo A3 lees verder

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters