OnePlus onthult op creatieve manier naam nieuwe toestel

OnePlus is niet vies van een strak stukje marketing. Zo heeft de Chinese techgigant bijvoorbeeld vandaag op subtiele wijze de naam van zijn volgende Android smartphone onthuld. Maak kennis met de OnePlus 5T

OnePlus: creatieve teasers

Lang niet iedereen is fan van de marketingtechnieken van OnePlus. En terecht. Het bedrijf beging vooral rondom de OnePlus One een aantal flinke blunders. Zo riep het consumenten op hun toestellen kapot te maken, en werden vrouwen op een op zijn zachtst gezegd vrouwonvriendelijke manier ingezet.

OnePlus 5T
De OnePlus 5T naast de OnePlus 5 (beide toestellen worden even groot)

Ach, de Chinese techgigant lijkt van zijn fouten te hebben geleerd. OnePlus is in de afgelopen jaren een stuk volwassener geworden. Het gaat nu vooral lekker creatief met zijn teasers om. Dat gaan we vooral de komende weken weer merken. De marketingmachine van het ambitieuze bedrijf komt immers weer op gang. Waarom? We gaan binnenkort kennis maken met de OnePlus 5T!

We hebben de opvolger van de OnePlus 5 al verschillende malen voorbij zien komen. Vooral de officiële persrenders van Evan Blass geven een goed voorproefje. Waar de OnePlus 3T vooral een upgrade op het gebied van specificaties met zich mee bracht, introduceert OnePlus met de OnePlus 5T een gloednieuw design. Zo kan de fabrikant weer meekomen in een markt waar dunne schermranden op dit moment de grootste trend zijn.

Bevestigd: de OnePlus 5T

Er bestond nog even twijfel: wordt dit de OnePlus 5T, of komt de fabrikant al na een half jaar met de OnePlus 6? OnePlus heeft zelf nu indirect antwoord op die vraag gegeven. Dat deed het middels een slimme Tweet. Wat zien we? Precies, vijf kopjes… thee.

Duidelijk dus, het aankomende toestel van OnePlus gaat de OnePlus 5T heten. Stiekem wisten we dat natuurlijk al, maar het is fijn om de officiële bevestiging binnen te hebben. Het blijft echter niet bij een bevestiging. Eerder hintte OnePlus er ook al naar dat de OnePlus 5T gewoon een headphone jack krijgt. Wat een opluchting!

De teasers volgen elkaar nu steeds sneller op. Houd dan ook ons dossier in de gaten om op de hoogte te blijven wat het laatste nieuws rondom OnePlus is. Check ondertussen hoe Apple’s producten er zonder schermranden uit zouden zien, of lees wat wij van de OnePlus 5 vonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters