Plannen voor OnePlus 5T en OnePlus 6 gelekt

De OnePlus is ondertussen alweer een tijdje verkrijgbaar. Het is dan ook tijd om naar de toekomst te kijken: komt er een OnePlus 5T? En hoe zit het met de OnePlus 6? Bronnen binnen de industrie geven antwoord.

OnePlus 5T?

De OnePlus 5 is een toptoestel, al helemaal qua performance. Zelfs de Galaxy Note 8 kan niet aan de vloeiendheid van de software tippen. Qua design, camera’s en andere aspecten is de vergelijking echter ongelukkig. 2017 is een ongemakkelijk overgangsjaar. Elke grote fabrikant stapte over op dunne schermranden. De komende jaren zal dat pas naar beneden sijpelen.

Dan krijgen ook mid-range toestellen dunne schermranden, en kunnen kleinere fabrikanten het zich veroorloven met hun kleine winstmarges. Daardoor was het dit jaar lastig voor OnePlus om echt naast de high-end giganten te gaan staan. Vorig jaar kon dat wel, maar nu valt het ietwat gedateerde design van de OnePlus 5 meteen op. Qua prestaties veegt OnePlus geregeld de vloer aan met veel duurdere toestellen, maar het oog wil ook wat.

OnePlus 5

Dit najaar zit sowieso propvol. De Samsung Galaxy Note 8, LG V30, iPhone X, Pixel 2 en iPhone 8 bestormen allemaal de markt. Het verraste ons dan ook niet toen een betrouwbare bron deze week erop wees dat OnePlus plannen voor een OnePlus 5T heeft geschrapt. Vorig jaar had de normale OnePlus 3 de Snapdragon 835 onder de motorkap, en deed de OnePlus 3T er een schepje bovenop met de Snapdragon 821 en andere upgrades.

OnePlus 6 komt eerder dit jaar

De langverwachte Snapdragon 836 is dit jaar uitgesteld. Het is dus niet mogelijk om op dat vlak een schepje bovenop de Snapdragon 835 te doen. Bovendien was het voor consumenten zuur dat er vlak na hun aanschaf van de OnePlus 3 meteen een beter toestel uitkwam. Het is dan ook te begrijpen dat OnePlus dit jaar van een vergelijkbare lancering afziet.

Die beslissing heeft ook verdere vervolgen. Naar verluidt wil de fabrikant zijn volgende vlaggenschip al eerder uit gaan brengen. Volgens bronnen is de ambitieuze fabrikant van plan om de OnePlus 6 ergens begin 2017 uit te gaan brengen. Op dit moment weten we nog niks over het toestel. Als deze geruchten echt kloppen, dan zullen we binnenkort meer gaan horen. De geruchtenmolen komt immers ieder jaar een paar maanden van te voren op gang.

OnePlus 5 JCC+

Het wordt interessant om te zien waarmee het bedrijf volgend jaar op de proppen komt. De schermtechnologie die nodig is voor dunne schermranden blijft schaars. Wil OnePlus daarom juist eerder zijn toestel uitbrengen, om zo nog niet helemaal achter te lopen? Of komt het wel met een hypermodern design? We gaan het allemaal ontdekken!

Via: Android Marvel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. OnePlus fan -

  So, will you buy the OnePlus 6 when it launches next year? Let us know your thoughts in the comments.

  Blijkbaar heb je weinig tijd om nauwkeurig je review over te schrijven. Hierdoor misleid je mensen die nieuwe modellen proberen dan die “Pay the Brand Phone’s” zoals een IPhone of Samsung.

  Ik keur je af 🙂 want je inhoud klopt niet.

 2. Rob -

  Het valt me op dat de artikelen qua inhoud en spel -en vormfouten een steeds bedenkelijker niveau krijgen.

  Jammer, want er zit veel potentie in deze site!

  Voorbeelden te over, en al eerder genoemd door mijn mede-lezers.
  Verder ook geen bronvermelding terwijl er wel wordt gerefereerd naar een ‘betrouwbare bron’

 3. Jan de Jong -

  Wat een slecht artikel zonder echte info. en vol met spelfouten, en rare zinnen. Ik denk dat de auteur de basisschool niet heeft afgerond.

 4. Maarten -

  Staan wat foutjes in
  835 ipv 820 van de OP3
  En begin 2017 ipv 2018

  Verder hee benieuwd wat het allemaal gaat brengen!
  Vanuit het werk een iPhone, maar mis de androidfratsen!

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters