Bekijk de OnePlus 5T live in de speciale Amsterdamse pop-up store

Na veel tegenstrijdige berichten over het wel of niet bestaan van de OnePlus 5T is het toestel twee dagen geleden toch uiteindelijk onthuld door de Chinese smartphonemaker. En op 21 november kan de OnePlus 5T ook eindelijk bemachtigd worden. Als je het toestel op die dag eerst wilt zien voordat je hem koopt, kun je afreizen naar de speciale pop-up store in Amsterdam.

OnePlus 5T Live zien in Amsterdam

Op 21 november zal de verkoop van de OnePlus 5T van start gaan vanaf 9 uur ’s ochtends. Je kunt het toestel bestellen via de OnePlus website, maar het is natuurlijk fijn om je nieuwe telefoon eerst ook in het echt te bekijken. Om als één van de eersten het toestel live te bewonderen zal er op 21 november een speciale pop-up store verschijnen in Amsterdam. Daar is iedereen welkom zonder zich hiervoor eerst op te geven en wanneer je de OnePlus 5 koopt krijg je als bonus ook nog “extra swag”. Wat deze extra swag precies inhoudt kunnen we je niet vertellen. Daarvoor moet je toch echt de pop-up store bezoeken.

OnePlus 5T pop-up store

Op = op

Mocht je inderdaad van plan zijn om dat te doen, ben je vanaf 17.00 uur welkom in Amsterdam bij ETQ aan de Singel 459 in Amsterdam. Hoewel je je niet hoeft op te geven voor het evenement, kun je dit natuurlijk wel doen om bijvoorbeeld je vrienden jaloers te maken. Op Facebook kun je RSVP’en en de wereld laten weten wat je van plan bent. Om het toestel te bemachtigen moet je er wel snel bij zijn. Er is namelijk maar een beperkte voorraad en als je te laat komt, heb je een grote kans dat je achter het net vist.

Via: OnePlus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters