Dit is de eerste officiële portretfoto van de OnePlus 5T

OnePlus blijft flink de onaangekondigde OnePlus 5T teasen. Na een aantal vermeende camerasamples is nu ook de eerste officiële portretfoto van de OnePlus 5T gedeeld. Wat vind jij ervan?

OnePlus 5T: upgrade op meerdere fronten

OnePlus volgt dit jaar dezelfde strategie als vorig jaar. Toen bracht de Chinese fabrikant in zomer de OnePlus 3 uit, en in het najaar de OnePlus 3T. De OnePlus 3T was in meerdere opzichten een mooie upgrade. Het toestel had onder andere een grotere batterij, een iets betere processor en een flink verbeterde selfiecamera.

Naast een nieuw kleurtje bleef het design echter hetzelfde. Dit jaar pakt OnePlus het iets anders aan. 2017 is absoluut het jaar van de dunne schermranden. Zeker nu Apple een grote stap heeft gemaakt zal de rest ook volgen. Samsung is koploper op dat gebied, vooral als het om schermtechnologie gaat.

OnePlus 5T
De OnePlus 5T naast de OnePlus 5 (beide toestellen worden even groot)

De OnePlus 5 moest het nog met dikkere schermranden doen. Het is in alle opzichten nog steeds een toptoestel, maar daardoor steekt de Android smartphone toch af naast bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S8. Dat gaat de ambitieuze fabrikant helemaal goed maken met de OnePlus 5T.

Het design hebben we de afgelopen weken meerdere malen voorbij zien komen, zoals je in ons dossier kunt zien. Vandaag hebben we het niet over het design van de OnePlus 5T, maar de foto’s die het toestel kan nemen. Vrijwel elke smartphonefabrikant legt tegenwoordig de nadruk op smartphonecamera’s, inclusief OnePlus.

Eerste portretfoto van de OnePlus 5T

Vorige maand deelden Carl Pei en Pete Lau al vermeende camerasamples van het onaangekondigde toestel. Dat zijn de oprichters van OnePlus. Nu kunnen we een portretfoto aan dat rijtje toevoegen. Het is een flinke trend: foto’s waarbij de achtergrond lichtelijk wordt geblurd. Daardoor komt het onderwerp van de foto beter naar voren.

Google doet het verrassend genoeg met een camera, terwijl de rest er dubbele camera’s voor gebruikt. Zo ook OnePlus. De oprichters deelden gisteren dus waarschijnlijk de eerste officiële portretfoto van de OnePlus 5T. Het glimlachende meisje wordt duidelijk gescheiden van de achtergrond, waarmee de cameramodus bevestigd lijkt te zijn.

 

Verder valt er niet zoveel over te zeggen. Het is een prachtige foto, maar zoals Marques Brownlee je hier laat zien kan er op allerlei manieren gecheat zijn, zelfs zonder de foto te bewerken. Waarschijnlijk weten we rond 20 november meer! Check ook ons lijstje met de vijf beste midrange-smartphones van dit jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters