OnePlus 5T Sandstone White onthuld: nostalgisch met duurste behuizing tot nu toe

OnePlus houdt ervan om te spelen met verschillende edities van hun toestellen en vorige maand nog werd er een Star Wars editie van de OnePlus 5T onthuld. Nu is het tijd voor een wat meer chique versie van het toestel, namelijk de OnePlus 5T Sandstone White editie. Deze limited edition is helderwit en heeft de duurste OnePlus 5T behuizig tot nu toe.

Zandsteen effect in vier precieze stappen

De OnePlus 5T Sandstone White editie doet zijn naam eer aan en heeft daadwerkelijk de structuur van zandsteen. Het creëren van deze structuur is wat de behuizing een stukje duurder maakt dan de standaard behuizing. Om de Sandstone afwerking te creëren moet de behuizing van het toestel namelijk vier precieze processen doorlopen.

OnePlus 5T Sandstone White editie

Als eerste krijgt de behuizing een beschermende primer. Daarna wordt over de primer heen de coating aangebracht en vervolgens gebakken voor een natuurlijk kleureffect. Als derde stap worden er natuurlijke mineralen en witte olieverf over deze gebakken laag aangebracht. Dit zorgt voor de witte en grijze kleuraccenten, waardoor het zandsteen effect wordt gecreëerd. Als laatste wordt er nog een UV-laag aangebracht om het geheel te beschermen en extra stevigheid te geven.

OnePlus 5T Sandstone White

Hele proces duurt 75 minuten

Omdat al deze stappen heel nauwkeurig moeten gebeuren, duurt het hele proces maar liefst 75 minuten per toestel. Dat is ook de reden waarom de behuizing van de Sandstone White OnePlus 5T een stukje duurder is dan normaal. Het resultaat mag er echter zeker wezen en met een Sandstone White editie weet je zeker dat je een bijzonder toestel in handen hebt. De subtiele, maar helderrode accenten zorgen ervoor dat de witte zandsteen structuur nog extra opvalt.

OnePlus 5T Sandstone White

8GB RAM met 128GB opslagruimte

Wat de specificaties betreft krijg je met de OnePlus 5T Sandstone White maar liefst 8GB aan werkgeheugen in combinatie met 128GB opslagruimte. Deze limited editie smartphone is niet beschikbaar in de 6GB RAM versie, welke je wel kunt kiezen bij het standaard toestel. Maar waarom zou je ook een speciale gelimiteerde variant uitbrengen met mindere specificaties. De overige specificaties van het toestel zijn hetzelfde als de normale versie.

OnePlus 5T Sandstone White

OnePlus 5T Sandstone White bestellen vanaf 9 januari

Om de OnePlus 5T Sandstone White te bemachtigen, zul je nog een paar dagen moeten wachten. Vanaf dinsdag 9 januari zal hij beschikbaar zijn om 10.00 uur op de officiële OnePlus website. Wees er wel snel bij, want de voorraad is beperkt. En de prijs? Hoewel de behuizing wat duurder is, heeft het toestel dezelfde prijs als de normale OnePlus 5T met 8GB RAM.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters