OnePlus 5T Star Wars Edition gelekt: The Last Jedi komt tot leven

Het lijkt erop dat OnePlus ook een speciale editie van zijn nieuwste toestel gaat onthullen: de OnePlus 5T Star Wars Edition. Dit mysterieuze model is vandaag opgedoken.

OnePlus 5T Star Wars Edition duikt op

Over een maand komt Star Wars: The Last Jedi uit, het vervolg van Star Wars: The Force Awakens. Het lijkt erop dat Disney zeer tevreden is met zijn volgende hoofdstuk, want de regisseur heeft nu ook de opdracht gekregen om de volgende trilogie uit te gaan werken. Het gaat nooit meer stoppen!

Nee, je bent niet op de verkeerde website beland. We hebben het nog steeds over smartphones. Er is namelijk een speciale Star Wars editie van de onaangekondigde OnePlus 5T opgedoken. Dat is een match die wij niet aan hadden zien komen, maar Lucasfilm en Disney zijn een stuk losser geworden met licenties.

OnePlus 5T Star Wars Edition

Bovendien zou het niet de eerste speciale editie van de OnePlus zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Colette OnePlus 3T, de Midnight Black OnePlus 3T en de OnePlus 5 JCC+. Maar goed, laten we eerst even naar het bewijs kijken. Het gaat om een stukje code uit de nieuwste update voor Oxygen OS, het besturingssysteem van de smartphones van OnePlus. Ook binnenkort de OnePlus 5T dus.

Hints in de code van Oxygen OS

In die regels code staat een nieuw toestel: “DEVICE_CUSTOM_STAR_WARS”. Hoe het toestel eruit ziet, blijft voorlopig een mysterie. De kans is groot dat het om een rood model gaat, gezien er in de software ook een rood nieuw thema is opgedoken. Rood is bovendien ook de prominente kleur in de marketing voor Star Wars: The Last Jedi.

De OnePlus 5T is qua behuizing en dus het design gebaseerd op de Oppo R11s. Onder de motorkap verandert er van alles, maar de toestellen zijn verder amper van elkaar te onderscheiden. De Oppo r11s is ook in het rood beschikbaar, dus het is niet geheel ondenkbaar dat OnePlus die kans aangrijpt. De standaard OnePlus 5T is namelijk naar verluidt enkel in het zwart te krijgen.

Hebben we hier dan echt met een speciale editie te maken? Waarschijnlijk. De kans is echter ook aanwezig dat het hier puur om een codenaam gaat, om de echte uiteindelijke naam van de OnePlus 5T te verbergen. Dat zou opmerkelijk zijn, gezien het om een bestaande en dus beschermde franchise gaat. We gaan het waarschijnlijk vandaag nog ontdekken! Hier kun je alles lezen over de onthulde OnePlus 5T.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters