Schitterend: OnePlus 5T Star Wars Edition officieel bevestigd

Vlak voor de onthulling van de OnePlus 5T werd er een interessant stukje code ontdekt in Oxygen OS. Dat is de speciale versie van Android waar de toestellen van OnePlus op draaien. Het stukje software noemde een mysterieus toestel. En wat voor een: een Star Wars smartphone. Er werd dan ook verwacht dat OnePlus een OnePlus 5T Star Wars Edition zou gaan onthullen.

Maak kennis met de OnePlus 5T Star Wars Edition

Tijdens de lancering van de OnePlus 5T bleef die onthulling echter uit. Men nam aan dat het om een grapje ging, of een codenaam waarmee nieuwsgierige codegravers om de tuin worden geleid. Nu blijkt dat niet te kloppen. Sterker nog, de Chinese fabrikant heeft zojuist een nieuw toestel onthuld: de OnePlus 5T Star Wars Edition. Ja hoor!

Het Android toestel werd kort getoond in India, tijdens een door OnePlus gesponsorde Comic Con. India is een zeer belangrijke (en rap groeiende) markt voor Chinese fabrikanten zoals Xiaomi en OnePlus. De markt dreigt zelfs de Verenigde Staten in te gaan halen. Door de lagere inkomens maken partijen als Apple en Samsung minder kans.

OnePlus 5T Star Wars Edition

Star Wars Edition gelanceerd op 16 december

Maar goed, terug naar de nieuwe smartphone van OnePlus. De techgigant heeft een render onthuld van het nieuwe toestel. De OnePlus 5T Star Wars Edition heeft een witte achterkant, met een rood Star Wars logo. De alert slider is ook rood, terwijl de voorkant zwart blijft. Het resultaat is een strak stukje design. Naar verluidt wordt er op softwarevlak ook creatief omgesprongen met de iconische franchise. Je kunt naast wallpapers ook speciale effecten verwachten.

Wat dat precies inhoudt, gaan we de komende weken ontdekken. Naast de bovenstaande informatie heeft OnePlus namelijk nog niks bevestigd. Het toestel zal op 16 december worden gelanceerd, maar daar blijft het voorlopig bij. Dat is slechts een dag nadat Star Wars: The Last Jedi in première gaat. Wij kunnen niet wachten? Check ondertussen hier onze review van de normale OnePlus 5T.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters