Gelekte render toont voorkant OnePlus 5T: vergelijking met de OnePlus 5

Evan Blass heeft opnieuw toegeslagen: de bekende leaker heeft de voorkant van de OnePlus 5T gelekt. Het is duidelijk dat de Chinese techgigant wil gaan stunten met een modern en totaal nieuw design.

OnePlus 5T komt eraan

Het nieuws rondom de OnePlus 5T blijft binnen stromen. Vorig jaar verraste OnePlus zijn fans met de OnePlus 3T. Naast een nieuw kleurtje was het toestel qua design identiek aan zijn voorganger, de OnePlus 3. Onder de motorkap was er echter wel het een en ander veranderd. Zo zat er een iets betere processor in, was de batterij iets groter en kreeg de selfiecamera een upgrade. Helaas ging daarmee de prijs ook iets omhoog.

De OnePlus 5 deed daar qua prijskaartje nog een schepje bovenop. Het goedkoopste model kostte ongeveer 499 euro. Slechts een paar jaar eerder kwam de OnePlus One voor 299 euro op de markt. Maar goed, voor dat geld krijg je wel een toestel dat zich qua prestaties met de Galaxy S8 kan meten.

OnePlus 5T

Alleen op het gebied van design bleef het merk achter. Dunne schermranden zijn de grote trend van 2017, maar voor kleinere merken is het op dit moment simpelweg niet te doen om daarin mee te gaan. Daar is nu kennelijk verandering in gekomen, precies op tijd voor de lancering van de OnePlus 5T.

OnePlus is al begonnen met het teasen van zijn nieuwe smartphone. De onthulling gaat hoogstwaarschijnlijk rond 20 november plaatsvinden. Dat blijkt uit gelekt promotiemateriaal, en ook de bekende leaker Evan Blass heeft dat bevestigd.

Render toont voorkant

Daarnaast zijn ook de eerste afbeeldingen gelekt. Het blijft echter allemaal zeer vaag en daarmee onduidelijk. Gelukkig heeft Evan Blass nu opnieuw toegeslagen, waardoor alle onduidelijkheid voor goed wordt weggenomen. De beste man heeft namelijk een render van de OnePlus 5T gedeeld. Gezien zijn reputatie kun je er vanuit gaan dat dit om de real deal gaat.

OnePlus 5T
De OnePlus 5T naast de OnePlus 5 (beide toestellen worden even groot)

De dunne schermranden vallen meteen op. Het gaat enkel om de bovenste helft van het toestel, maar er is een hoop te zien. Zo komt de wallpaper bijvoorbeeld duidelijk overeen met de gelekte afbeelding van Android Authority. Daarmee lijkt het nogmaals bevestigd te worden dat dit echt de OnePlus 5T is.

OnePlus 5T

De onderkant blijft voorlopig een mysterie, en daarmee dus ook het lot van de vingerafdrukscanner. Die moet immers waarschijnlijk naar de achterkant verhuizen, door de dunnere schermranden. Verder kun je op een iets grotere batterij, een verbeterde camera en een hogere prijs rekenen. Een handige Harry heeft de afbeelding van Evan Blass gespiegeld en eronder geplakt, met de bovenstaande afbeelding als resultaat.

We zijn ieder geval zeer benieuwd! Check hier ook de eerste gelekte benchmarktest van de OnePlus 5T. Of lees nogmaals onze review van de OnePlus 5, een toestel dat nu nog steeds indruk blijft maken. Of laat je toch verrassen door Samsung’s plannen voor de Samsung Galaxy S9.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Huawei Mate 10 Lite review uitgelicht

Waarom elk smartphonescherm er anders uit ziet lees verder

Android

Vier redenen waarom Android gebruikers nu overstappen naar de iPhone lees verder

iOS 11 batterij wifi bluetooth

Deze vijf boosdoeners slurpen jouw smartphone batterij snel leeg lees verder

Sony toestel 2028 smartphone design

Foto’s van Sony’s full-screen smartphone gelekt: iPhone X-killer? lees verder

Xiaomi Redmi 5 Plus

Huawei P11 kopieert meest controversiële feature iPhone X lees verder

iPhone X krijgt goedkopere iPhone 9 versie

iPhone 9 komt met Face ID, maar is steviger en goedkoper dan iPhone X lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters