Zo kun je als eerste gratis de OnePlus 5T krijgen

OnePlus heeft dit jaar met de OnePlus 5 opnieuw een zeer degelijke smartphone afgeleverd. Ja, het design had wat unieker gekund, maar op het gebied van prestaties is er weinig aan de Android smartphone op te merken. De OnePlus 5 is slechts een half jaartje beschikbaar geweest, maar is nu alweer out of stock. Tijd voor de OnePlus 5T!

De OnePlus 5T komt eraan

Daar is een zeer goede reden voor: op 16 november wordt de OnePlus 5T gelanceerd. Net zoals vorig jaar geeft de fabrikant voor het najaar zijn vlaggenschip een flinke upgrade. De OnePlus 3T was naast een ander kleurtje qua uiterlijk identiek aan de OnePlus 3. Onder de motorkap veranderde er wel het een en ander. Zo had het nieuwe model een verbeterde processor en een grotere accu.

De OnePlus 5T gooit het over een andere boeg. De specificaties van de OnePlus 5 voldoen nog met gemak. In plaats daarvan heeft OnePlus zich naar verluidt gefocust op een gloednieuw design. Dat was ook wel nodig, gezien de concurrentie ook massaal overstapt op dunne schermranden. De OnePlus 5 kan zich qua prestaties prima meten met de Galaxy S8, maar steekt qua design dan toch af.

OnePlus 5T
Gelekte renders van de OnePlus 5T

Dat wordt met de OnePlus 5T helemaal goed gemaakt, zo beloven gelekte renders. Op 16 november wordt het nieuwe toestel dus onthuld, waarna fans op 21 november het gloednieuwe model kunnen bestellen. Heb je geen geduld en wil je zo snel mogelijk met de smartphone aan de gang? Dan hebben we goed nieuws.

The Lab is terug: gratis de OnePlus 5T

Eerder dit jaar lanceerde OnePlus The Lab. Het ging om een speciaal initiatief waarvoor tien fans werden uitgekozen. Zij mochten nog voor de OnePlus 5 werd gelanceerd met het toestel aan de slag, en hun bevindingen rondom de camera delen.

The Lab OnePlus 5T

 

Dat is het Chinese merk blijkbaar goed bevallen. OnePlus heeft The Lab namelijk weer geopend voor de lancering van de OnePlus 5T. Dit keer draait het niet alleen om de camera, maar om het hele toestel. Iedere fan kan zich dus aanmelden, ook als je niet een diehard fotograaf bent.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan hier aan voor The Lab. Op 15 november wordt bekend gemaakt welke tien fans de gelukkige winnaars zijn. Zij ontvangen dan direct het nieuwe toestel, die ze na het testen ook mogen houden. Check het forum voor meer details. Heb je overigens de gelekte renders van de OnePlus 5T al gezien?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wim de Haan -

    IK ben toe aan een nieuw geavanceerd toestel en ik heb de one plus 5 van mijn zoon bekeken dus de 5 plus lijkt dus super met wat ik nu heb
    Met vriendelijk goret
    wim de Haan

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters