De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant

Onlangs is het design van de OPPO R15 onthuld en daarmee stiekem meteen ook dat van de OnePlus 6. Met het design zit het dus goed en van de notch zal je wel of niet houden. Waar het ook goed mee zit, lijkt de downloadsnelheid van het toestel te zijn. Volgens de geruchten zal de smartphone namelijk super snelle Cat.16 LTE connectiviteit ondersteunen.

Geruchten niet zo vergezocht met X20 LTE modem

Als het toestel inderdaad Cat.16 LTE connectiviteit ondersteunt, zouden met de OnePlus 6 downloadsnelheden van  maar liefst 1Gbps mogelijk zijn. We weten dat het toestel uitgerust wordt met Qualcomm’s Snapdragon 845 chipset, welke komt met de nieuwe X20 LTE modem.  Met deze  modem kunnen downloadsnelheden van maar liefst 1,2Gbsp worden behaald, dus zijn de geruchten over de OnePlus 6 helemaal niet zo ver gezocht.

OnePlus 6 Oppo R15
Oppo R15

Behoorlijke boost vergeleken met voorgangers

De OnePlus 6 zou met zijn hoge downloadsnelheid het eerste OnePlus toestel zijn dat boven de 600Mbps uitkomt. Deze downloadsnelheid behaalde zijn voorgangers de OnePlus 5 en OnePlus 5T, welke Cat.12 LTE connectiviteit ondersteunen. Bij de OnePlus 3 en 3T (de OnePlus 4 is overgeslagen) was de maximale snelheid zelfs maar 300Mbps.

OnePlus 6 Oppo R15
Oppo R15

OnePlus 6: meer premium meer geld?

Het is duidelijk dat OnePlus steeds meer zijn best doet om echt premium toestellen neer te zetten voor een schappelijke prijs. Hoewel de prijzen de afgelopen paar jaren toch wel steeds meer omhoog lijken te klimmen en richting de bekendere smartphonemakers gaan zoals Samsung en LG. Het duurt echter gelukkig nog wel een tijdje voordat ze even baldadig zullen zijn als de prijs van de iPhone X.

Via: PhoneArena

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters