OnePlus CEO onthult ‘per ongeluk’ OnePlus 6 🔥

OnePlus is een merkwaardig bedrijf als het op marketing aankomt. Van gedurfde acties tot vroege onthullingen: niks is te gek. De OnePlus 6 wordt pas op 16 mei officieel onthuld, in Londen. Toch deelde de fabrikant al eind vorige maand de officiële specificaties.

OnePlus CEO toont OnePlus 6

Het design blijft officieel echter grotendeels een geheim. Ja, OnePlus deelde vorige maand al de notch, zodat het de backlash ruim voor de lancering kon ontvangen. Slim, want zo zijn de fans het idee al gewend tegen de tijd dat het toestel verkrijgbaar is.

Maar verder weten we dus officieel weinig over het design. Onofficieel is er echter een hoop gebeurd. We hebben al een flink aantal renders en foto’s voorbij zien komen. Allemaal gelekt. Zelden zagen we de achterkant echter in actie. Daar is nu verandering in gekomen.

Er zijn namelijk opvallende foto’s opgedoken, waarop de OnePlus CEO Pete Lau het onaangekondigde toestel gebruikt. Het lijkt om een soort publiekelijke meeting met de beroemde Indiase acteur Amitabh Bachchan te gaan. De twee mannen zijn duidelijk de OnePlus 6 aan het bekijken. De foto’s werden gedeeld op het Twitter-account van de acteur zelf.

OnePlus 6

Waarschijnlijk gaat het om een voorbereiding van een marketingcampagne. Zijn deze beelden dan per ongeluk gelekt? Daar lijkt het niet op. Het zou ons niet verbazen als deze zogenaamde leak gewoon onderdeel is van de campagne zelf. Fabrikanten planten regelmatig zelf leaks, om zo hype te creëeren rondom nieuwe toestellen.

We zien een zwart en een wit model van de OnePlus 6. Vooral bij het zwarte model is de glossy finish duidelijk te zien. Naar verluidt wordt het de eerste OnePlus die je draadloos op kunt laden. Een (glanzend) glazen achterkant ligt dus voor de hand. Wanneer je inzoomt, is de achterkant van het toestel ook duidelijk te zien.

OnePlus 6 OnePlus 6

De foto’s bevestigen de eerder gelekte renders. We zien de verticale dubbele camera, gecentreerd. De module steekt (helaas) iets uit. Eronder zien we een ovalen vingerafdrukscanner, die een stuk kleiner dan die van de OnePlus 5T lijkt te zijn. Een beetje vergelijkbaar met die van de Samsung Galaxy S9.

Ook is er een dubbele LED-flash te onderscheiden. Eerder deze week werd er een hartslag-sensor geteased, maar die is niet te zien. De komende weken weten we meer! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om het als eerste te weten als er meer nieuws is!

🔥Lees ook: iPhone X is de populairste smartphone ter wereld, maar wat zegt dat?

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters