OnePlus CEO onthult ‘per ongeluk’ OnePlus 6 šŸ”„

OnePlus is een merkwaardig bedrijf als het op marketing aankomt. Van gedurfde acties tot vroege onthullingen: niks is te gek. De OnePlus 6 wordt pas op 16 mei officieel onthuld, in Londen. Toch deelde de fabrikant al eind vorige maand de officiƫle specificaties.

OnePlus CEO toont OnePlus 6

Het design blijft officieel echter grotendeels een geheim. Ja, OnePlus deelde vorige maand al de notch, zodat het deĀ backlash ruim voor de lancering kon ontvangen. Slim, want zo zijn de fans het idee al gewend tegen de tijd dat het toestel verkrijgbaar is.

Maar verder weten we dus officieel weinig over het design. Onofficieel is er echter een hoop gebeurd. We hebben al een flink aantal renders en foto’s voorbij zien komen. Allemaal gelekt. Zelden zagen we de achterkant echter in actie. Daar is nu verandering in gekomen.

Er zijn namelijk opvallende foto’s opgedoken, waarop de OnePlus CEO Pete Lau het onaangekondigde toestel gebruikt. Het lijkt om een soort publiekelijke meeting met de beroemde Indiase acteur Amitabh Bachchan te gaan. De twee mannen zijn duidelijk de OnePlus 6 aan het bekijken. De foto’s werden gedeeld op het Twitter-account van de acteur zelf.

OnePlus 6

Waarschijnlijk gaat het om een voorbereiding van een marketingcampagne. Zijn deze beelden dan per ongeluk gelekt? Daar lijkt het nietĀ op. Het zou ons niet verbazen als dezeĀ zogenaamdeĀ leak gewoon onderdeel is van de campagne zelf. Fabrikanten planten regelmatig zelfĀ leaks, om zo hype te creĆ«eren rondom nieuwe toestellen.

We zien een zwart en een wit model van de OnePlus 6. Vooral bij het zwarte model is de glossy finish duidelijk te zien. Naar verluidt wordt het de eerste OnePlus die je draadloos op kunt laden. Een (glanzend) glazen achterkant ligt dus voor de hand. Wanneer je inzoomt, is de achterkant van het toestel ook duidelijk te zien.

OnePlus 6 OnePlus 6

De foto’s bevestigen de eerder gelekte renders. We zien de verticale dubbele camera, gecentreerd. De module steekt (helaas) iets uit. Eronder zien we een ovalen vingerafdrukscanner, die een stuk kleiner dan die van de OnePlus 5T lijkt te zijn. Een beetje vergelijkbaar met die van de Samsung Galaxy S9.

Ook is er een dubbele LED-flash te onderscheiden. Eerder deze week werd er een hartslag-sensor geteased, maar die is niet te zien. De komende weken weten we meer! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om het als eerste te weten als er meer nieuws is!

šŸ”„Lees ook:Ā iPhone X is de populairste smartphone ter wereld, maar wat zegt dat?

Nokia X6

Nokia X6: eerste HMD Global toestel met notch is een feit lees verder

iPhone X Tesla Caviar

Maak kennis met de iPhone X Tesla van Caviar lees verder

Samsung Galaxy S8 Lite render

Samsung bereidt zich voor op langzame markt met Galaxy S8 Lite lees verder

Samsung Galaxy S10 concept

Samsung komt volgend jaar eindelijk met verrassende feature lees verder

OnePlus 6

OnePlus 6 gelanceerd: sneller, groter en geavanceerder dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 concept DBS Designing

Oeps, Samsung Galaxy Note 9 features gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters