Gelekte foto toont OnePlus 6 met scherm aan

De OnePlus One leek vanuit het niks te komen. Voor slechts 300 euro konden consumenten opeens een flagship killer bemachtigen. Althans, zo noemde OnePlus zelf het toestel. Dat je de smartphone enkel kon aanschaffen met een uitnodiging, zorgde dat de hype ook nog eens rap groeide.

OnePlus 6 met scherm aan duikt op

Een klassiek staaltje growth hacking, waarmee OnePlus snel een aardig marktaandeel kon veroveren. Dat BBK Electronics, ’s werelds grootste smartphonefabrikant, stiekem het moederbedrijf van OnePlus is, mocht de pret niet drukken. Sterker nog, OnePlus heeft zichzelf langere tijd verkocht als een op zichzelf staande startup.

Uiteindelijk konden de oprichters het niet meer ontkennen, al helemaal niet toen bleek dat de OnePlus One gebaseerd is op een smartphone van OPPO. Ondertussen zijn we aanbeland bij de Oneplus 6. De prijzen zitten na vier jaar boven de 500 euro, maar nog steeds blijft het een scherpe deal: de specificaties van de Galaxy S9, voor 300 euro minder.

OnePlus 6

De OnePlus 6 wordt op 16 mei onthuld. Het toestel heeft dunne schermranden en een controversiële notch. OnePlus zelf waarschuwde al dat fans eraan moeten gaan wennen. Ook bevestigde de Chinese fabrikant al de specificaties. Onder de motorkap vind je de Snapdragon 845, in combinatie met 6GB of 8GB aan werkgeheugen.

Net zoals de Samsung Galaxy S9 dus. Toch wisten de toestellen van OnePlus de afgelopen jaren betere prestaties te bieden, door de vrij kale versie van Android. Nu is er eindelijk een foto gelekt die de OnePlus 6 van de voorkant toont. Eerder kregen we al schetsen te zien, maar dit gaat duidelijk om de real deal.

Ook staat het scherm aan, met het bekende homescreen. En ja, de notch valt op. Het toestel is helaas gehuld in een case die het design moet verhullen, dus verdere details zijn niet te onderscheiden. Het gaat hier hoogstwaarschijnlijk niet om een prototype, maar om een eindproduct. De computer achter het toestel toont de datum 23 april. Zeer recent dus.

Op 16 mei gaan we alle details van de OnePlus 6 ontdekken. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om het als eerste allemaal te weten te komen!

 

Nokia X6

Nokia X6: eerste HMD Global toestel met notch is een feit lees verder

iPhone X Tesla Caviar

Maak kennis met de iPhone X Tesla van Caviar lees verder

Samsung Galaxy S8 Lite render

Samsung bereidt zich voor op langzame markt met Galaxy S8 Lite lees verder

Samsung Galaxy S10 concept

Samsung komt volgend jaar eindelijk met verrassende feature lees verder

OnePlus 6

OnePlus 6 gelanceerd: sneller, groter en geavanceerder dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 concept DBS Designing

Oeps, Samsung Galaxy Note 9 features gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters