Wauw: gelekte foto’s tonen vermeende OnePlus 6 🔥

En opeens is het feest losgebarsten! Althans, als je niet vies bent van een beetje notch. De OnePlus 6 lijkt namelijk gelekt te zijn. Het gaat om een vermeend prototype van de aankomende smartphone. Neem dit soort nieuws echter met een flinke korrel zout. De bron mag dan betrouwbaar zijn, OnePlus staat er bekend om dat het tot het laatste moment drastisch verschillende prototypes test. Dat bleek vorig jaar uit achter-de-schermen video’s. Wellicht is dit dus een design waar het merk bewust niet voor kiest.

Gelekte foto’s tonen vermeende OnePlus 6

Maar goed, gezien de timing is de kans groot dat we hier wel met de real deal te maken hebben. Wat we zien is een verrassend strak toestel met dunne schermranden. Dunner dan die van de OnePlus 5T in ieder geval. Het design doet aan de voorkant denken aan de iPhone X. Dat komt natuurlijk vooral door de notch, een controversieel onderdeel van de iPhone X. De toestellen van OnePlus zijn meestal gebaseerd op modellen van moederbedrijf Oppo. De aankomende high-end Oppo R13 heeft ook een notch. Het is dus absoluut niet onvoorstelbaar dat de OnePlus 6 een notch heeft. Overigens is de inham een stuk kleiner dan die van de iPhone X.

OnePlus 6 foto's

De foto’s zijn geplaatst door een doorgaans betrouwbare Chinese blogger. Hij heeft sindsdien de beelden verwijderd, maar de kat is toch echt uit de zak.  Het lijkt erop dat het toestel een glazen achterkant heeft. Wellicht wordt het dus de eerste OnePlus die je draadloos op kunt laden. Onder de dubbele camera zien we een elliptische vingerafdrukscanner. Verder is op het scherm te zien dat de OnePlus 6 op Android 8.1 draait, en 6GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen heeft. Naar verwachting komt er ook een model met 8GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen.

Nogmaals, neem dit nieuws met een flinke korrel zout. Los van de controversiële notch lijkt de OnePlus 6 echter een toestel te worden waar zelfs eigenaren van de OnePlus 5T naar uit kunnen gaan kijken. Het design is echt weer een stapje richting giganten zoals Apple en Samsung, en de Snapdragon 845 en de mogelijkheid om het toestel draadloos op te laden zijn een toffe upgrade. Het toestel wordt ergens in de komende twee maanden waarschijnlijk al onthuld, dus hopelijk lekt er snel meer informatie. Zodat we snel deze foto’s kunnen bevestigen, of afschrijven. Check hier het laatste nieuws rondom de OnePlus 6.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters