Wat weten we al over de OnePlus 6?

De onthulling van de OnePlus 5 eerder dit jaar lijkt alweer eeuwen geleden en het is tijd om de blikken naar de toekomst te richten, naar de OnePlus 6 van volgend jaar. De geruchten zijn alweer volop aan het circuleren en als we ze mogen geloven mag OnePlus volgend jaar gerust weer het label Flagship Killer gebruiken.

En de OnePlus 5T?

Dit jaar lijkt OnePlus wat wispelturig met benamingen en smartphone versies. Na de OnePlus 3 zagen we de OnePlus 3T verschijnen en het logische gevolg daarop zou de OnePlus 4 zijn geweest. We weten allemaal dat deze nooit is gelanceerd en dat de smartphonemaker meteen naar de OnePlus 5 is gegaan. Het getal vier is namelijk een ongeluksgetal voor de Chinezen, dus moet je het getal vooral niet verwerken in je smartphone versies. Dat kan gebeuren en we accepteren de OnePlus 5. Maar na de OnePlus 5 zou nu eigenlijk toch de OnePlus 5T moeten komen? Niet dus. Volgens de geruchten zou OnePlus nu de OnePlus 5T ook overslaan, zodat deze geen concurrentie vormt voor de aankomende OnePlus 6.

OnePlus 5 JCC+
OnePlus 5 JCC+

Snapdragon 845 en 8GB RAM

De OnePlus 6 zou komen met een 6 inch display met een Quad HD resolutie van 2.880 x 1.440 pixels. Het toestel zou Qualcomms nieuwe Snapdragon 845 krijgen in combinatie met 6GB of 8GB werkgeheugen. Wat de opslagruimte betreft zou deze beginnen bij 64GB, maar er zou ook een versie zijn met 128GB interne opslag. Uiteraard zal deze weer uit te breiden zijn via een microSD kaartje.

OnePlus 5

Randloos ontwerp en waterdicht

Het design zal de randloze trend overnemen en een aspect ratio krijgen van 2:1. Dit wordt door sommigen als de ideale universele verhouding aangedragen en OnePlus zal bij deze mensen zeker punten scoren. Volgens Android Marvel zal het toestel mogelijk ook waterdicht worden. Verder verwachten we dat het toestel meteen zal draaien op Android Oreo, aangezien OnePlus heeft aangegeven dat de OnePlus 5 voor het einde van het jaar ook al zal overstappen op de Android Update. Uiteraard zal OnePlus daar de eigen OxygenOS overheen doen.

Onthulling OnePlus 6 in zomer 2018?

Wanneer we de OnePlus 6 precies kunnen verwachten weet nog niemand, waarschijnlijk OnePlus zelf ook nog niet. Als we kijken naar de afgelopen drie jaren, zou het toestel waarschijnlijk in de zomer gelanceerd worden in juni of juli. Wat de prijs betreft zal het toestel zeker niet zo duur worden als de iPhone X, maar waarschijnlijk rond dezelfde prijs blijven hangen als de OnePlus 5. Deze kun je al kopen voor rond de 500 euro, hoewel er vaak acties zijn om hem goedkoper te krijgen.

Via: Digitaltrends, Upcomingphones.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. daniel -

  Uiteraard zal deze weer uit te breiden zijn via een microSD kaartje???
  Oneplus heeft nog nooit uitbreidbaar geheugen in de vorm van microSD ondersteund

 2. Patric -

  Is er ook al iets over bekend of deze band 20 gaat gebruiken voor 4g?
  En of deze geschikt zal zijn voor het Nederlandse netwerk van VoLTE
  (bellen over 4g)?

 3. Thiemo janssen -

  “Uiteraard weer uit te breiden met microsd”?
  Dit heeft alleen de oneplus x, verder bied geen enkele andere ondersteuning voor MicroSD..

 4. Henk -

  “Uiteraard zal deze weer uit te breiden zijn via een microSD kaartje.”

  Eh, hoezo “weer” ? De 3, 3T en 5 hebben geen microSD kaart optie?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters