OnePlus werkt samen met Marvel aan Avengers OnePlus 6

In de verschillende Avengers-films zie je al dat de diverse helden gebruik maken van Vivo-telefoons. Die telefoons worden door hetzelfde moederbedrijf gemaakt als de OnePlus-telefoons, waardoor het eigenlijk niet heel erg gek is dat je straks een toffe Avengers-theme kunt scoren voor de OnePlus 6. het is overigens niet voor het eerst dat de OnePlus-lijn een samenwerking opzoekt met een populaire film. Eerder kwam er ter ere van Star Wars al een speciale OnePlus 5T uit.

Avengers OnePlus 6

De nieuwe versie is nog niet officieel onthuld. Hij verscheen in eerste instantie op de Facebook-pagina van OnePlus India, maar daar is de video inmiddels alweer afgehaald. Wellicht dat de makers van de telefoon nog even wilde wachten om hem echt te onthullen. Gelukkig is er iemand die snel de video heeft geript en op Youtube heeft gezet. Het is op dit moment echt nog een teaser en je ziet niet heel erg veel, maar het geeft je een klein idee van wat je straks kunt verwachten.

De nieuwe Avengers-film draait vanaf 27 april in de bioscoop, waardoor de kans groot is dat we binnenkort een echte onthulling van deze speciale OnePlus 6 gaan zien. De kans is overigens wel groot dat het puur een cosmetisch andere telefoon gaat zijn. Qua inhoud zal hij waarschijnlijk gelijk zijn aan de ‘standaard’ modellen van de OnePlus 6.

Deze is overigens nog niet zelf onthuld, maar via een uitgebreid interview hebben we wel een goed idee van wat we er straks van kunnen verwachten. Zo heeft hij wat weg van een iPhone X en zal hij waarschijnlijk geleverd worden als een telefoon met 8 GB RAM en 256 GB aan opslagruimte.

Wil je meer weten over deze zeer interessante telefoon? Dan hebben we goed nieuws. We hebben namelijk een zeer uitgebreid dossier aangemaakt met daarin alles wat je moet weten over de OnePlus 6. Bezoek die hier.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters