Mis dit niet: de officiële lancering van de OnePlus 6 komt eraan

We wachten al een tijdje op de OnePlus 6 en binnenkort is het dan eindelijk zover. Het langverwachte toestel zal namelijk op 16 mei groots worden onthuld tijdens het lanceringsevenement “The Speed You Need” in Londen. En het mooie is: ook jij kunt er bij zijn. Maar dan moet je wel snel handelen.

Grootste OnePlus community event ooit

OnePlus is de afgelopen paar jaar uitgegroeid van een onbekende speler op de westerse markt, tot een populair alternatief voor de vlaggenschepen van Samsung en Apple. Vorig jaar was zelfs het meest succesvolle jaar ooit voor de Chinese smartphonemaker met de introducties van de OnePlus 5 en OnePlus 5T. Dit jaar is het tijd voor de OnePlus 6 en om de stijgende lijn voort te zetten wordt deze geïntroduceerd tijdens het grootste OnePlus community event ooit.

OnePlus 6

Duizend tickets beschikbaar

Hoewel het een community evenement is, zijn er helaas wel maar een beperkt aantal plaatsen. Daarom moet je er snel bij zijn om één van de 1000 tickets te bemachtigen. Om ervoor te zorgen dat je uiteindelijk toch niks hebt betaald om bij het evenement aanwezig te zijn, krijg je dan wel weer een goed gevulde swag bag met exclusieve goodies en kun je genieten van een heus OnePlus feest. In de verschillende experience zones kun je als één van de allereersten van de wereld de OnePlus 6 meteen uitproberen. Als je tijdens het event het toestel ook nog eens koopt, krijg je zelfs een extra verrassing.

Prijzen tickets

Als je voor 21.00 uur op 27 april je ticket bestelt, krijg je hem voor een Early Bird prijs van 18 euro. Daarna kosten de tickets 34 euro. Koop je na 27 april 21.00 uur echter twee tickets, dan krijg je een “Plus One” korting en hoef je voor het tweede ticket maar 23 euro af te rekenen. De tickets voor het heugelijke OnePlus 6 evenement kun je bestellen via de officiële OnePlus website en zijn vanaf nu beschikbaar.

OnePlus 6

OnePlus 6 livestream

Mocht het je niet lukken om tickets te bemachtigen, is het allemaal nog niet verloren. Je kunt gelukkig ook nog online bij de lancering van de OnePlus 6 zijn via een livestream. Via de OnePlus site kun je je ook hiervoor opgeven. Zo kan de hele wereld er uiteindelijk toch bij zijn voor de onthulling van de OnePlus 5T opvolger. Het evenement begint op  16 mei om 18.00 uur.

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters