OnePlus 6 krijgt rode limited edition: vuriger dan ooit

Nog geen twee maanden geleden lanceerde OnePlus zijn laatste vlaggenschip: de OnePlus 6. Wij zien het toestel op het moment als de beste keuze en behoorlijk wat mensen lijken het ermee eens te zijn. Binnen de eerste 22 dagen na de lancering waren er wereldwijd al meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Nu is de Chinese smartphonemaker terug met een limited edition model. Maak kennis met de OnePlus 6 Red. Hij is vuriger en glanzender dan ooit, want Oneplus gelooft heilig in hun slogan: Never Settle.

Unieke kleur voor OnePlus

De OnePlus 6 Red is absoluut niet voor mensen die niet willen opvallen. Als je voor het limited edition toestel gaat, kies je ervoor om duidelijk een statement te maken met je telefoon. Het woord Red staat niet voor niets in de naam en hij is dan ook roder dan rood. Het is een unieke kleur voor OnePlus en wordt gecreëerd door een doorzichtige laag oranje te combineren met een rode basislaag.

OnePlus 6 Red limited edition

Zes glazen panelen met anti-reflectie laag

Aan de achterkant lijkt OnePlus helemaal uit zijn dak te zijn gegaan om de vurig rode kleur extra te accentueren. De achterkant van het toestel bestaat uit zes glaspanelen. Daarnaast is een extra anti-reflectie laag toegevoegd om het diepte-effect te vergroten.

OnePlus 6 Red

Ook de vingerafdrukscanner heeft extra aandacht gekregen en is nu spiegelachtig rood geworden. Verschillende zilveren accenten, zoals rondom de cameramodule, zorgen voor een contrasterend effect en geven het geheel een geraffineerde afwerking.

OnePlus 6 Red

OnePlus 6 Red preorderen

Het limited edition toestel is vanaf vandaag te preorderen via de OnePlus website en Belsimpel. De telefoon is beschikbaar met 8GB RAM en 128GB opslagruimte. Hij komt met een prijskaartje van 569 euro, wat even duur is als het normale model met dezelfde specificaties. Vanaf 10 juli is de OnePlus 6 Red officieel beschikbaar.

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters