Maak kennis met de OnePlus 6

Onlangs deelde OnePlus zelf al een afbeelding van de OnePlus 6. Een deel was duidelijk te zien: de controversiële notch. De Chinese fabrikant ging alle controverse zo alvast uit de weg, door alvast het gesprek aan te gaan. Zo zijn de fans het idee al gewend tegen de tijd van de onthulling.

Renders tonen OnePlus 6

Nu weten we eindelijk hoe het complete toestel eruit ziet. Althans, in een case. Voor de zoveelste keer heeft een hoesjesfabrikant namelijk vroegtijdig renders gelekt van een toestel. De fabrikanten krijgen al eerder geheime informatie, zodat de productie van hoesjes, cases en andere accessoires alvast van start kan gaan.

Anders kunnen consumenten immers geen accessoires voor hun gloednieuwe gadget kopen. Het is dan ook altijd slechts een kwestie van tijd voordat renders opduiken. Vaak gaat het om voorlopige informatie, maar de designs komen bijna altijd overeen met het eindresultaat. De kans is dus zeer groot dat de OnePlus 6 er zo uit gaat zien.

OnePlus 6 OnePlus 6 OnePlus 6

Het toestel is gehuld cases van Olixar. De renders bevestigen wat al werd verwacht. We zien een groot scherm met dunne schermranden, en een vrij kleine notch aan de bovenkant. Daarin zit de selfiecamera en de in-ear speaker verwerkt.

Aan de achterkant zien we ook een bekende indeling. De verticaal gepositioneerde camera is gecentreerd, in combinatie met een dubbele LED Flash. Wat vooral opvalt, is de glazen achterkant. Waarschijnlijk is dit de eerste OnePlus die je draadloos op kunt laden.

De vingerafdrukscanner zit zoals verwacht onder de dubbele camera. Niet in het scherm dus. Daarmee heeft het toestel wat weg van de Samsung Galaxy S9 Plus. Aan de linker kant zien we twee losse volumeknoppen, aan de rechter kant zit de powerknop. Daarboven zien we de alert-slider, dit keer met een rood accentje.

OnePlus 6 OnePlus 6

Naar verwachting zal de OnePlus 6 op 5 mei onthuld gaan worden. Onder de motorkap zit de Snapdragon 845, in combinatie met 8GB aan werkgeheugen. Verder kun je rekenen op een variant met 256GB aan opslaggeheugen. Dit zijn geen geruchten, maar de officiële specificaties die OnePlus zelf heeft gedeeld.

Een opmerkelijke marketingstrategie dus. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste te weten hoeveel de OnePlus 6 gaat kosten!

 

🔥Lees ook: Alvast koekeloeren naar Apple’s gebogen iPhone

iPhone SE 2

De headphone jack leeft voort: Is dit de iPhone SE 2? lees verder

Apple iPhone X

Apple overweegt ‘simpelere’ namen voor nieuwe iPhones lees verder

Oppo F7

Oppo lanceert F7 smartphone als persoonlijke beauty assisistent lees verder

OnePlus 6

Gelekte foto toont OnePlus 6 met scherm aan lees verder

OnePlus 6 wit

Witte variant OnePlus 6 in vol ornaat gelekt lees verder

iPhone X met OLED display

‘iPhone X is dood en wordt niet meer geproduceerd’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters