OnePlus 6 wordt eerste waterdichte OnePlus, camerasamples gedeeld

OnePlus deelde onlangs al de specificaties van de aankomende OnePlus 6. Met de Snapdragon 845 en 8GB aan werkgeheugen is het een aantrekkelijk totaalpakket. Dat is dezelfde chip die je ook in de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus vindt. Vandaag kunnen we nog meer details aan het al vrij complete plaatje toevoegen. De OnePlus 6 is namelijk waterdicht. Eindelijk!

OnePlus 6 is waterdicht

Dat was een van de beperkingen van de voorgaande modellen. Ze konden niet draadloos opgeladen worden, en waren niet waterdicht. Althans, niet officieel gecertificeerd. De OnePlus 5T kon bijvoorbeeld prima tegen wat water, maar ermee zwemmen is absoluut geen goed idee.

Gezien de flagships van OnePlus op een lager prijspunt zitten, was het een logische beperking. Toch brengt het Chinese merk er dus blijkbaar dit jaar verandering in. In een nieuwe teaser deelde het merk het goede nieuws op Twitter. Tot in hoeverre de OnePlus 6 waterdicht wordt, blijft een kwestie van afwachten.

Dat we in die hoek een upgrade kunnen verwachten, is echter duidelijk. OnePlus zegt te weten dat consumenten het haten wanneer ze hun toestel niet kunnen gebruiken omdat het regent. OnePlus zegt dit zelf ook te haten, en dat kan maar een ding betekenen: de OnePlus 6 is waterdicht.

Tijdens de onthulling komen we er pas achter welke specifieke IP-certificatie de OnePlus 6 heeft. Oftewel, hoe diep je het toestel onder water kunt gebruiken, en voor hoe lang.

Eerste camerasamples gedeeld

Overigens blijft het niet bij deze teaser, want de marketingmachine buldert voort. OnePlus oprichter Pete Lau heeft foto’s gedeeld die met de smartphone zijn genomen. We zien de kleurrijke tuinen van Stanford, in Californië.

OnePlus 6 foto's OnePlus 6 foto's OnePlus 6 foto's OnePlus 6 foto's OnePlus 6 foto's OnePlus 6 foto's

Het resultaat zijn detailrijke foto’s met een sterke kleurbalans en contrast. Voor een echte conclusie op dit vlak zullen we onafhankelijke reviews moeten afwachten. OnePlus zal immers logischerwijs enkel de beste foto’s delen.

Op vijf mei weten we meer! Dan wordt naar verwachting de OnePlus 6 onthuld. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om het als eerste te weten.

Face ID gezichtsherkenning

iPhone X achterna: worden dit eerste Android smartphones met 3D-sensor? lees verder

Honor 10 officieel onthuld met dubbele AI camera lees verder

Moto G6

Motorola’s nieuwe Moto G6 en E5 toestellen zijn slimmer dan ooit lees verder

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters