OnePlus brengt One 2 in Q2 of Q3 2015 uit

OnePlus werkt aan een opvolger van de One, de goedkope highender van de Chinese fabrikant. De One Plus One 2 moet in het tweede of derde kwartaal van volgend jaar op de markt komen. Waarschijnlijk wordt ‘ie wat kleiner dan de One.

Er komt een opvolger van de OnePlus One

Dit laat OnePlus weten in een Q&A-sessie op Reddit. “De OnePlus 2 wordt in het tweede of derde kwartaal van 2015 gepresenteerd”, schrijft het bedrijf. “Android L is tegen die tijd eerder regel dan uitzondering.”

Waarschijnlijk gaat Cyanogen Android weer tweaken voor OnePlus. De opvolger van de One moet iets kleiner worden. De OnePlus One is met zijn 5,5-inch scherm en behoorlijke randen een flinke jongen.

“Veel mensen spreken de wens voor een kleinere telefoon uit”, aldus OnePlus op het forum. “We willen in ieder geval laten weten dat we ons daarvan bewust zijn. We denken er in ieder geval over na (het maken van een kleine telefoon, red.).”

De OnePlus One is een van de verrassingen van het jaar in smartphoneland. De telefoon kost nog geen 300 euro, maar toch heeft hij nagenoeg dezelfde specificaties als een Samsung Galaxy S5 of een Sony Xperia Z3. Deze telefoons zijn bijna twee keer zo duur. Het is afwachten of de OnePlus One 2 ook zo’n prijsvechter wordt.

Om de One te kopen moet je nog altijd een invitecode krijgen, al komt OnePlus binnenkort wel met een actie waarmee je de telefoon zonder code kunt aanschaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Quasimodo -

   OnePlus gaat dit nog een keer doen met de Two denk ik. Wat opnieuw veel mensen frustreert.
   Ik zelf ben ook een beetje afgeknapt op OnePlus. Ik begrijp het wel maar ben niet van plan om te smeken om €300,00 af te mogen tikken voor een telefoon. Die yellow band is iets waar ik niet goed van zou worden. Er wordt gezegd dat je hem maar 1x terug mag sturen. Heel fijn als je er weer eentje krijgt met een yellow band.

   Ik ga met plezier €100,00 (hopelijk) meer uitgeven voor een Nexus 6 als ik hem in handen gehad heb en de drang niet kan weerstaan 😉

   1. Dominick -

    Denk dat dat wel mee zal vallen. Dat hele invite systeem is er vooral om het bedrijf en de productie rustig en relatief risicoloos te kunnen opschalen. Volgend jaar is dat als het goed is gebeurd en zal het waarschijnlijk allemaal een stuk soepeler gaan.

Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters