OnePlus blijft vanaf nu cases produceren voor oudere toestellen

OnePlus staat bekend om zijn flagship killer smartphones en ook dit jaar verwachten we mooie nieuwe dingen van de Chinese smartphonemaker. Het bedrijf maakt naast smartphones ook cases en screenprotectors om de toestellen te beschermen. De verkoop van deze beschermende gear stopt echter wanneer de verkoop van de bijbehorende toestellen ook stopt. Vanaf nu gaat daar gelukkig verandering in komen.

Het draait om de community

De smartphonemaker wil graag ook bekend staan als het bedrijf waarbij het om de klant draait en probeert daarom altijd goed te luisteren naar de feedback van gebruikers. Nadat een toestel uit de verkoop is, heb je hem natuurlijk nog en is het niet ondenkbaar dat je op een gegeven moment een nieuwe case zou willen kopen.

OnePlus 5T

Een jaar nog cases kopen

Verschillende gebruikers hebben ook aangegeven verbaasd te zijn dat ze echter bij OnePlus hiervoor niet meer terecht kunnen en OnePlus heeft geluisterd. Vanaf de OnePlus 5 zal  de verkoop van cases en screenprotectors gewoon doorgaan, ook nadat een toestel niet meer wordt geproduceerd. Dat heeft de fabrikant zojuist officieel bekend gemaakt. De cases en screenprotectors zul je tot een jaar nadat een toestel niet meer verkocht wordt nog kunnen bemachtigen.

OnePlus 5T cases

OnePlus 6 met Snapdragon 845

Dat is gelukkig ook weer opgelost en nu kunnen we ons met een gerust hart richten op de aankomende opvolger van de OnePlus 5T. Vorige maand kondigde OnePlus oprichter Pete Lau tijdens CES 2018 aan dat deze waarschijnlijk in het tweede kwartaal van 2018 onthuld zal gaan worden. Lau bevestigde ook dat het toestel uitgerust zal zijn met Qualcomm’s nieuwe Snapdragon 845 chipset. Logisch zou zijn dat het toestel gewoon de OnePlus 6 wordt. Er is echter nog niet bevestigd welke naam de nieuwe smartphone precies zal krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

iPhone X truedepth camera

‘iPhone krijgt ook TrueDepth camera aan de achterkant’ lees verder

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters