OnePlus Community-app nu beschikbaar in Play Store

Als je informatie van komende OnePlus-toestellen op de voet volgt of als je regelmatig updates downloadt voor een van de toestellen van het merk, dan kom je waarschijnlijk af en toe op de OnePlus-communitywebsite. Hiervoor is er een speciale OnePlus Community-app gelanceerd door het bedrijf, die voor elk toestel beschikbaar is. Vanaf dit moment is hij officieel verkrijgbaar in de Google Play Store.

OnePlus

OnePlus is geen hele nieuwe fabrikant meer. Het bedrijf heeft in 2014 zijn eerste toestel aangekondigd, de OnePlus One. Dit toestel was een groot succes door zijn scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Het bedrijf maakt geen reclame, maar laat zo veel mogelijk gebeuren door mond-tot-mond-reclame.

oneplus one invite

Dit hebben zij gedaan door het uitnodigingensysteem. Dit systeem zorgde ervoor dat je een speciale uitnodiging nodig had om het toestel te bemachtigen. Dit hebben zij ook gedaan voor de OnePlus 2 en de OnePlus X, maar het heeft niet lang geduurd voordat het uitnodigingsysteem werd opgeheven voor deze laatste twee toestellen.

oneplus 3T date datum official
Officiële aankondiging van OnePlus

De OnePlus 3, het laatste vlaggenschip van de Chinese fabrikant, heeft nooit een uitnodigingssysteem gehad, waardoor het toestel op moment van aankondiging meteen beschikbaar was. Mede hierdoor is de smartphone slecht verkrijgbaar in de meeste landen. Het bedrijf heeft mogelijk momenteel de productie tijdelijk stilgelegd door een tekort aan amoled-schermen.

Er gingen geruchten dat er een nieuwe versie van de OnePlus 3 zal komen, de OnePlus 3T. Het is wel bevestigd door zowel Qualcomm en OnePlus dat ze komen met een toestel met een Snapdragon 821-chipset op 15 november. Nog onduidelijk is of het gaat om een opvolger van de OnePlus 3.

OnePlus Community-app

oneplus community-appAl een tijdje is de OnePlus Community-app beschikbaar voor de toestellen van OnePlus, die al voorgeïnstalleerd staat op de toestellen. De mogelijkheid om deze applicatie te downloaden voor elk toestel was er nog niet. Daar komt nu verandering in. De applicatie is beschikbaar voor elk toestel in de Play Store van Google.

De OnePlus Community is al een tijd te vinden op het web. De applicatie geeft een strak overzicht, zodat het opzoeken van bepaalde problemen of tips gemakkelijk zal zijn. Er zijn nog geen notificaties beschikbaar, maar dit verandert volgens OnePlus snel.

Beschikbaarheid

De OnePlus Community-app is per direct te vinden in de Play Store. De nieuwste versie is v1.6 en om het te downloaden heb je minstens Android 4.0.3 nodig. Mocht je de app via een APK-bestand willen downloaden, dan kun je dat hier doen.

Bron: OnePlus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Mark van Woerden -

      Mini lijkt me sterk. Helemaal omdat Carl Pei (CEO van OnePlus) heeft vermeld dat ze niet van plan zijn een opvolger van de OnePlus X te maken. Het bedrijf heeft ook aangegeven dat het lastig is om een degelijke accu in een klein toestel te verwerken.

Apple iPhone X

Pas op: consumenten gedupeerd met neppe iPhone X die op Android draait lees verder

Huawei Honor 9 Lite

Huawei Honor 9 Lite duikt op: mid-ranger met dunne schermranden lees verder

Samsung kopieert voor de Galaxy S9 Apple’s controversiële strategie lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

Minder dan 1 procent van alle Android smartphones draait op Android Oreo lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters