OnePlus onthult energiedrankje voor 1 april: Dash Energy

Morgen is het 1 april, dus bereid je voor op talloze flauwe grappen. OnePlus begint alvast, met een energiedrankje genaamd Dash Energy.

1 april begint vroeg

OnePlus 1 aprilMorgen is het alweer 1 april, wat betekent dat ook alle grote smartphonefabrikanten ludieke grappen op het internet gaan plaatsen. Vaak gaat het om nepproducten, bizarre smartphones of onzinnige gadgets. OnePlus begint enthousiast al een dagje eerder. Na verschillende teasers heeft het een nieuw product onthuld: Dash Energy.

Een energiedrankje van OnePlus

Dash Charge is de naam van de technologie waarmee de OnePlus 3T sneller opgeladen kan worden. Hartstikke handig, maar gisteren onthulde de fabrikant dat het de toekomst van Dash Charge zou onthullen. Alweer een grote stap? Nog sneller naar honderd procent? Nope, het gaat om een fictief energiedrankje.

We moeten naast onze smartphones immers ook onszelf blijven opladen: “Word een echte rebel met Dash Energy, een revolutie in de manier waarop je jezelf oplaadt.” Aldus de website van OnePlus. De smartphonemaker trekt de treffende vergelijking nog even door: “Alles wat je nodig hebt voor een dag energie, is een half uur en slechts een blikje Dash Energy.” Waar kennen we die grootse claims toch van?

Dash Energy bestaat echt

Geloof je niet in de kracht van het energiedrankje? Bob zat ooit de hele dag op de bank, een klassieke couch potato. Nu traint hij dankzij het drankje van OnePlus voor de Olympische Spelen. Allemaal flauwekul natuurlijk, maar Dash Energy bestaat echt. De drankjes worden morgen tijdens verschillende evenementen uitgedeeld. Europese fans kunnen bovendien meenemen aan een loterij, waarmee je je eigen blikje Dash Energy kunt winnen.

Wat vind jij van deze grap? Het had creatiever gekund, maar aan de andere kant is het wel een effectieve manier om Dash Charge te promoten. Morgen gaan we ontdekken waar andere fabrikanten mee op de proppen gaan komen!

Bron: OnePlus via Android Central

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters