OnePlus geeft geld terug voor USB-C-kabels

OnePlus zal klanten met een USB-C-kabel van het bedrijf hun geld teruggeven, nadat een ingenieur bij Google onlangs liet weten dat de kabels gevaarlijk kunnen zijn.

OnePlus geeft geld terug voor USB-C-kabels 559a7af64e0846dbb670c26daddcf53c

Eerder deze maand berichtten we al dat een ingenieur van Google liet weten dat de USB-C-kabels van OnePlus gevaarlijk zijn voor toestellen die niet door OnePlus zijn gemaakt. De kabels zouden permanente schade kunnen veroorzaken aan toestellen die met de kabel worden opgeladen. Enkele nieuwe toestellen zoals de Nexus 5X of 6P maken gebruik van de nieuwe technologie. De standaard verschijnt in steeds meer smartphones, tablets en zelfs laptops.

De kabel in kwestie wordt ook standaard meegeleverd met de OnePlus 2 maar zou niet schadelijk zijn voor dat toestel. Wie echter een USB-C-kabel apart heeft aangeschaft kan vanaf nu zijn geld terugkrijgen bij OnePlus. De fabrikant heeft in een persbericht laten weten dat het de problemen erkent en biedt zijn excuses aan.

Als je zelf een USB-C-kabel apart hebt aangeschaft bij OnePlus kan je je geld terugvragen op deze site van de fabrikant. Je kan je gegevens invoeren tot en met 31 december, het bedrag zal vervolgens worden teruggestort via PayPal. OnePlus geeft aan bezig te zijn met het ontwikkelen van een nieuwe kabel, die deze problemen niet heeft, maar kan daar nog geen datum voor geven.

Bron: AndroidWorld

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters