OnePlus heeft nieuwe smartphone onthuld: OnePlus 5 JCC+

Met als slogan “Never Settle” probeert OnePlus altijd zijn grenzen te verleggen en om de zoveel tijd met bijzondere limited edition toestellen te komen. Deze keer koos de smartphonemaker voor een samenwerking de Franse modeontwerper Jean-Charles de Castelbajac (JCC), welke onder andere voor Beyoncé en Lady Gaga heeft ontworpen. Vandaag is het zover en wordt de extra modebewuste OnePlus OnePlus 5 JCC+ gelanceerd.

Onconventionele samenwerking

Castelbajac staat bekend als “King of Unconventional” en houdt ervan om de gevestigde orde uit te dagen. Dat doet de Fransman op het gebied van design en we weten dat OnePlus dat doet in de smartphonewereld. Een perfecte match dus. Op de achterkant van de JCC+ is met sierlijke letters de tekst “this is not a mobile phone, it is a creative machine for artists, fashion expert, ideas catcher. This tool is kool. You can use it also as a telephone.” Hieruit komt het extravagante karakter van Castelbajac en OnePlus goed naar voren. Aan de zijkanten zijn de knoppen voorzien van vrolijke ongebruikelijk felle kleurtjes.

OnePlus 5 JCC+

Modebewuste OnePlus 5 JCC+ met mooie specificaties

Het toestel zelf komt met een dubbele camera met een 16 megapixel hoofdsensor en 20 megapixel telefotolens. Zoals we van Chinese smartphonemakers zijn gewend heeft het modetoestel 8GB werkgeheugen, wat gecombineerd wordt met 128GB opslagruimte en een Snapdragon 835 chipset. We krijgen een fysieke homeknop inclusief vingerafdrukscanner en met de Dash Charge feature is de handset binnen een half uur opgeladen en gaat de batterij 20 procent langer mee. Oftewel: het standaard specspakket.

OnePlus 5 JCC+

Callection collectie komt met meer

Overigens lijkt de samenwerking dusdanig te zijn bevallen dat het mode icoon samen met OnePlus een hele collectie heeft gemaakt. Deze gaat onder de naam Callection en bestaat naast de OnePlus 5 JCC+ uit allerlei kleurige items. Zo zijn er tassen, petten T-shirts en holsters.

OnePlus 5 JCC+

Vanaf 2 oktober meteen bestellen

Op 22 en 29 september zal de Callection gevierd worden tijdens twee pop-up evenementen in Parijs en London. De Parijse pop-up zal plaatsvinden op 22 september in de Colette boutique, waar OnePlus al eerder de OnePlus 3t Colette edition presenteerde. Tijdens de evenementen zal het toestel te koop zijn voor 559 euro. Vanaf 2 oktober  kunnen mensen die niet bij de events aanwezig zijn gelukkig de Callection items ook via de OnePlus website bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters