‘OnePlus komt binnenkort met OnePlus 3 Plus’

Als we verschillende nieuwe geruchten moeten geloven komt OnePlus zeer binnenkort met een nieuw vlaggenschip. Gaat het om de OnePlus 3 Plus of toch om de OnePlus 4?

OnePlus

OnePlus heeft met de OnePlus 3 opnieuw een aantrekkelijk vlaggenschip met een scherpe prijs weten te af te leveren. Tussen de ongelukkige Galaxy Note 7 lancering en de niet echt vernieuwende iPhone 7 wordt het Android toestel vaak van harte aanbevolen. Met de Snapdragon 820 en maar liefst 6GB aan werkgeheugen kan de OnePlus 3 zich immers nog prima meten met de concurrentie.

OnePlus 3 Plus

Toch komt het ambitieuze bedrijf binnenkort met de OnePlus 3 Plus als we de bekende analist Pan Jiutang moeten geloven. Volgens hem is OnePlus druk bezig met het voorbereiden van de introductie van het onaangekondigde toestel. De reputatie van Jiutang is zeer goed als het om dit soort voorspellingen gaat, maar toch kun je dit nieuws maar beter met een flinke korrel zout nemen. In augustus dook er nog een OnePlus 3 Mini op, een gerucht wat daarna weer even snel werd ontkracht door OnePlus 3 oprichter Carl Pei.OnePlus 3 Plus

Specificaties

De naam van de vermeende OnePlus 3 Plus doet vermoeden dat het om een groter toestel gaat. Wellicht gaat het om een 6-inch phablet met een hogere resolutie. Dat zou voor virtual reality een uitkomst zijn. De Snapdragon 821 en een dubbele camera zouden ook op het verlanglijstje van menig fan staan.

OnePlus 4

Vandaag dook ook het gerucht op dat OnePlus in het eerste kwartaal van 2017 met de OnePlus 4 zal komen, om zo direct met de Samsung Galaxy S8 te concurreren. Het toestel heeft naar verluidt een 4K scherm, 8GB aan werkgeheugen en een sterk verbeterde camera. Op dit moment is het onmogelijk om te oordelen of het hier om een aankomend toestel gaat of dat de geruchten ronduit onbetrouwbaar zijn. Wellicht zijn de OnePlus 3 Plus en de OnePlus 4 hetzelfde toestel?

Giswerk

Uiteindelijk blijft het allemaal giswerk en zullen we een eventuele aankondiging af moeten wachten. Het blijft echter onwaarschijnlijk dat het bedrijf zo snel met een nieuw vlaggenschip komt. De OnePlus 3 is nog vrij nieuw en relevant. OnePlus moest de verkoop van het vlaggenschip in bepaalde landen zelfs tijdelijk stop zetten om de groeiende vraag bij te houden.

Bron: Pan Jiutang, Parentherald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters