OnePlus One in juni op Nederlandse markt

De One, de eerste telefoon van OnePlus, komt in juni op de Nederlandse markt. Toch zijn er manieren om nu al in het bezit te komen van de mysterieuze telefoon. De highender gaat nog geen 350 euro kosten.

OnePlus One koopwijzerOnePlus heeft momenteel honderd exemplaren van de One klaarliggen. Je maakt kans op het toestel als je je huidige telefoon hardhandig kapotmaakt. Of het verstandig is om te doen, is natuurlijk een tweede. Wij zouden lekker wachten tot de One ‘gewoon’ verkrijgbaar is.

OnePlus heeft vier fases aangekondigd met betrekking tot verstrekking van de One. De eerste las je hierboven, de tweede gaat medio mei in en duurt tot en met het einde van mei. Via een invitesysteem maak je kans op de witte versie van de One met een opslagruimte van 16 GB. Let wel: dit is niet uitbreidbaar met een microSD-kaart.

Begin juni komt er een grotere hoeveelheid exemplaren op de markt. Het gaat hier om de 64 GB-variant van de zwarte One-versie. Later in de maand juni moeten alle versies van de One op een normale manier te verkrijgen zijn.

OnePlus is een erg jong bedrijf dat binnen de kortste keren met een smartphone is gekomen met ongelooflijk goede specificaties voor de prijs die voor het toestel wordt gevraagd. Het lijkt er dan ook op dat OnePlus niet een zelfstandig opererend bedrijf is, maar dat het onderdeel is van de Chinese fabrikant Oppo.

De OnePlus One is een bijzonder goedkoop toestel, gezien zijn specificaties. Het scherm heeft een grootte van 5,5 inch en heeft met 1920×1080 een full HD-resolutie en een pixeldichtheid van 441 ppi. In het toestel zit een Snapdragon 801-processor met een kloksnelheid van liefst 2,5 GHz. De One heeft daarnaast 3 GB aan werkgeheugen.

“Nadat we ons product aankondigden, realiseerden we dat veel meer mensen dan we aanvankelijk dachten de One willen hebben. In de afgelopen dagen hebben we daarom ons productieschema aangepast zodat zoveel mogelijk mensen de One zo snel mogelijk kunnen aanschaffen”, schrijft OnePlus op zijn forum.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters