OnePlus One wordt vandaag verscheept

Beveiligingsproblemen verlaatten de release van de OnePlus One. Deze zijn snel opgelost, waardoor de goedkope high-ender vandaag verscheept gaat worden.

OnePlus One koopwijzer

De OnePlus One kampte met een veiligheidslek in het SSL-protocol, waardoor OnePlus nog even wat werk moest verrichten aan de One. Dat is nu afgerond, en daarom kan de OnePlus One nu alsnog verscheept worden.

Mensen met een invite zijn als eerste aan de beurt, zegt OnePlus in een verklaring. “We kozen er bewust voor om de uitrol van de eerste telefoons uit te stellen”, aldus OnePlus gisteren. “Dit om er zeker van te zijn dat de software veilig is.”

“Het team achter CyanogenMod werkt erg snel en efficiënt. De problemen met SSL zijn al opgelost. De eerste OnePlus One-smartphones voor users met een invite worden morgen verscheept.”

De OnePlus One heeft veel mensen de interesse gewekt vanwege zijn prima specificaties en spotgoedkope prijs. Het IPS LCD-scherm heeft een grootte van 5,5 inch en full hd-resolutie. De pixeldichtheid bedraagt 401 ppi.

In het apparaat zit een Snapdragon 801-processor met vier Krait 400-kernen en een kloksnelheid van 2,5 GHz. Ook het werkgeheugen is prima: 3 GB. Er komen twee varianten van het toestel: eentje met 16 GB en een met 64 GB. Nadeel is dat dit niet uitbreidbaar is met een microSD-kaart. De OnePlus One draait op CyanogenMod, dat gebaseerd is op Android. De grote camera schiet foto’s in 13 MP, de camera aan de voorkant in 5 MP.

De specificaties zijn dus ‘state of the art’. Ondertussen gaat de 16 GB-variant maar 269 euro kosten, en is de 64 GB slechts dertig euro duurder.

Bron: Android Authority

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Quasimodo -

    Eerst maar eens een diepte review afwachten. Ze zullen hier en daar best wat steekjes hebben laten vallen. Zo niet dan is de 64GB variant uiterst aantrekkelijk. Zeker met de ondersteuning van CyanogenMod.
    Ik neem aan dat allaboutphones ook bij de eerste invites zit?

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters